Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meg mit jelentsen? HELP
Figyelt kérdés
Még összel voltam táborba s ott az egyik lánnyal fociztam mert ő ugye focista. Hagytam h ő nyerjen. mert éreztem iránta vmit. Voltam most tavaszzal futó versenyen ahol piszkáltuk egymást elvoltunk a buszon. És most két hete ráírtam de ő csak leláttomazta . megint ráirtam ugyan avval a végeredménnyel. Majd most meg hallom h rólam beszélt a legjobb barátnőjével . mellékesen e legjobb barátnőjével lesz randim... Szerintetek mi lehett a lánnyal?? Érdeklem vagy mi a ....???2013. júl. 30. 21:25
1/4 anonim válasza:
Miért randizol a legjobb barátnőjével, ha a csajszi érdekel igazából? Egyébként hány éves vagy, 13?
2/4 A kérdező kommentje:
Ez egy baromi jó kérdés én se tudom.... Mert nem birom ki kapcsolat nélkül... 14
2013. júl. 30. 21:30
3/4 anonim válasza:
ha randizol a barátnőjével elfelejtheted a csajt, szóval mindegy már, hogy érdekled vagy sem
4/4 A kérdező kommentje:
de nem biztos mert mejd összel mikor kezdődik a suli rámenős leszek....
és ha legjobb barátnőjével nem randiznàk??
2013. júl. 30. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!