Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön ha egy fiúnak más színűek a szemei?
Figyelt kérdés
Az egyik barna a másik zöld. 18/f2015. aug. 11. 22:49
2/22 anonim válasza:
Eloszor kicsit ijesztonek tartanam,bar ha egyebkent minden teren bejonne a srac,nem emiatt utasitanam el.
4/22 anonim válasza:
Nagyon tetszene :) de nem az számítana :)
5/22 mangafigura45 válasza:
De szép szemei lehetnek,és igen bejönne:)
6/22 anonim válasza:
Még nem találkoztam ilyen sráccal, de biztos tetszene. Külön-külön is szépek.
7/22 theazombiee válasza:
Azta. Küldj már egy képet privátban! Biztos különleges arcod van.
Egyébként nem csak ez határozza meg, hogy ki jön be és ki nem. Fontos az alkat és összességében az arc is.
9/22 anonim válasza:
Egy képet tényleg küldhetnél, de szerintem mindkét szemed barnászöld, nem? Én még nem láttam olyat, hogy 2 szemben eltérő színek vannak, de még árnyalatokban sem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!