Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ha már van egy pasitok akkor már sz@rtok a barátnőtökre?
Van egy barátnőm akivel már szinte hugizuk egymást. Heti 4x tuti megbeszéltünk mindig egy talit és bementünk a városba vagy csak átmentem hozzá és filmet néztünk meg beszélgetünk /Megkérdezem hogy hogy vagy és órákig képes ecsetelni hogy mi van vele és hogy mi minden történt..stb./. Tipikus csajos napokat tartottunk ha lehet ilyet mondani :D
De mióta van pasija minden megváltozott.
Nem azt mondom hogy nem számítottam rá hogy kicsit ki leszek szorítva és másodlagos leszek de b@sszus Felhívom hogy "miújság" annyit mond rá hogy "semmi akarsz még valamit?"...O.O
és már lassan ez megy 2 hónapja...
Én ezzel most úgy vagyok hogy ha a pasijára van egy kis ideje rám is lehetne..Ez most lehet önzően hangzik meg egocentrikusan de akkor azért még is csak barátnők vagyunk....vagy nem?
Igen és azt mondta hogy mennyire önző vagyok hogy ki akarom sajátítani.
Ennél a mondatnál felálltam és mondtam hogy "hát bocs b*****g hogy 'kisajátítalak'.." és elmentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!