Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Beszéljek a barátomnak az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszéljek a barátomnak az exemről?

Figyelt kérdés

A barátom sokat szokott mesélni arról, hogy milyen őrültségeket szoktak csinálni a haverjaival, elég izgalmas élete volt eddig, és igazából én is sokat tudnék mesélni, a gond csak az, hogy minden történetnek köze lenne az exemhez. 5 évet voltunk együtt, de amúgy a bátyám legjobb barátja és kb. születésem óta ismerem, mindig is közös volt a baráti társaságunk, mindent vele csináltam, így ha én is elmesélnék dolgokat az csak hozzá kötődne. Vagy mondjam ilyenkor azt hogy egy "haverral" ezt meg azt csináltuk? Amúgy már nem nagyon tartom vele a kapcsolatot, és a régi haverok is már mind elköltöztek szóval nincs nagy jelentősége, de azért mégis hazudok, ha nem mondom el a barátomnak hogy az exemről van szó és nem egy haverról. Bár az tény, hogy soha sem tudná meg, mert ezek már mind régi dolgok. Szerintetek?

20/L

2015. aug. 9. 10:01
 1/4 anonim ***** válasza:

ne úgy mondd hogy az exeddel mert lehet hogy nem fog neki jól esni.

az egy haverral meg nem hazudsz annyira, bár jobb őszintének lenni bár nem tudom...

2015. aug. 9. 10:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hazudj neki semmiképp, egyszer minden kiderül. Viszont a mesélést ne vidd túlzásba, azaz egyszerre ne mesélj 20 ilyen történetet, mert még azt hiheti, hogy nem léptél túl rajta. Amelyikben meg többen is voltatok abban lehet úgy, hogy a haverokkal, de tudja, hogy azok közt ott volt az exed is.
2015. aug. 9. 10:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodtan mondd el neki, hogy az exedről van szó, de ne áraszd el "exes" történetekkel, mert akkor azt hiheti, még nem vagy túl rajta.
2015. aug. 9. 10:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Mond csak úgy, h a "haverral".

Ez csak füllentés, de célszerű.

2015. aug. 10. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!