Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fiúk, ti járnátok egy 16...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti járnátok egy 16 éves, depresszióval és szorongással küzdő lánnyal?

Figyelt kérdés

2015. aug. 8. 16:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
95%
Én picit bukok is az ilyen lányokra,ha ilyen barátnőm lenne vigyáznék rá nagyon
2015. aug. 8. 16:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, bár az itteni válaszok elég negatívak, de hiába, túl optimista vagyok :D tehát igen :)

szerintem csak egy normális fiú kell, aki tényleg szereti.

23/f

2015. aug. 8. 16:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne kizáró ok. Sőt inkább megpróbálnék segíteni neki :)
2015. aug. 8. 16:42
 14/18 anonim ***** válasza:

Én igen, nálam semmit nem befolyásolna. Sőt segítenék neki legyőzni ezt a két dolgot :D

Akik meg írták hogy reménytelen, vagy rémálom azok valószínűleg nem is akarták, próbálkoztak igazán, hogy megváltozzon a lány :D

2015. aug. 8. 18:27
 15/18 anonim ***** válasza:
A p°° tul sok valasz jott folos irnom :/
2015. aug. 8. 22:31
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem is sok szeretetre van szükségem,szóval ha arról szólna az egész hogy a lelkét ápolom(jó vagyok benne) és ő csak sír akkor nem tudnám bevállalni mert magányos volnék :(
2015. aug. 9. 19:39
 17/18 anonim válasza:

Igen, mert én is küzdök hasonló problémával és ketten ki tudnánk egymást segíteni a bajból! :)

Meg én szeretek lelkizni is, szóval semmi akadálya!

2015. aug. 10. 00:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Én nekem így van másfél éve kapcsolatom.

Egy jó tanács: szedd össze magad! Nem lehet a másiktól elvárni, hogy elviselje és/vagy megoldja a gondjaidat. Pszichológus, gyógyszerek, akármi... A lényeg, hogy ez nem egészséges. Ezzel akár egy jó kapcsolatot is tönkre lehet vágni. Nem beszélve arról, hogy ebben az esetben mindketten csak sérültök.

Igen, lehet depressziósan, szorongósan párod, de tényleg jobb, ha előbb rendbe teszed magad. Kapcsolat közben nehezebb lesz, mert akkor már nem foglalkozhatsz folyton csak a te igényeiddel, ez nem egy terápia, mindkettő fél egyformán fontos. Ha belevágsz, akkor erre számíts.

Barátom életvidám, optimista, pörgős fiú volt, de az idő elteltével borzalmas, hogy mennyit változott, mintha csak én húztam volna le. Persze adódtak bizonyos körülmények, de úgy érzem, hogy én hibám is, hogy folyton csak rátettem egy lapáttal. Segíteni akart, erre csak magammal húztam a gödörbe. Ő sajnos nem nézte a maga javát, sose engedte meg, hogy szakítsunk. Azóta próbálom jóvátenni, miközben még magammal is küzdök. Nem egyszerű ez.

18/L

2015. aug. 11. 05:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!