Komoly szorongással és depresszióval mit lehet kezdeni?
Volt már valakinek ilyenben tapasztalata? Mi segített neki? Ezzel el kell mennem orvoshoz vagy magam is megtudom oldani? Azért gondolom, hogy szorongok és depressziós vagyok mert érzem magamon illetve néztem egy netes tesztet ami tudom, hogy nem sokat mond el de még is csak felvan építve valami alapján.
Tehát mit kéne tennem? Ha így kéne élnem tovább nem tartana sokáig.
Helló!
Hát én mindenkép ajánlók egy hobbit... sportot! Az emberek barátok valóban segitenek! Legyen valami kis állat amivel el vagy! :) Cica, kutya! :) Sétálj a természetben! :)
Egyél sok diót , banántot! Magnézium ,omega 3 bevitel sokkat javit! Egyél hallat! :)
Visszont ne menj orvoshoz! A videó a válasz arra hogy miért ne!
Orvoshoz kell menni.
Önerőből megoldani akár évekig(!!!!) is eltarthat, és még akkor sem biztos, hogy sikerül. Nekem az egész tinédzserkoromat tönkretette ez a két szörnyűség. Amíg a többiek ismerkedtek, barátkoztak, nevettek, addig én befordultam és folyamatosan csak azon agyaltam, hogy hogyan tudnék megváltozni... ami aztán csak 17-18 éves koromban történt meg. A szorongás azóta elmúlt, és azt hittem, hogy a depresszió is, de visszaestem.
El fogok menni szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!