Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem áll velem szóba? Bővebben lent
#3!
Nem, nem tévedsz. Én itt ismertem meg (valamilyen szinten) egy lányt, beszélgettünk fb-n. Szerintem (és azt gondolom, hogy szerinte is) jól elbeszélgettünk, de egyszer csak szákszavúan válaszolt, vagy alig. Aztán szóvá tettem, hogy miért nem válaszol, mikor aktív volt. (bár rövid időszakokra) Azt mondta, hogy nincs semmi baj, csak nem volt otthon. Oké, elfogadtam. Aztán írtam neki, de nem válaszolt, pedig aktív többször is. Pedig szerintem tényleg jó társaság voltunk egymásnak, nem volt kellemetlen pillanat, csend. (nem szokásom neten ismerkedni, nem is én írtam neki először, ezek után van egy negatív élményem) Sajnálom, de már mindegy. (persze nem éreztem iránta, csak bosszantó, nem számítottam erre, jó fej volt)
Szóval kérdező, látod, hogy ez van, nem is ritka jelenség ezek szerint. Remélem, te nem jársz így. Te is tedd nyíltan szóvá, aztán valamit válaszol, ami igaz, vagy (ahogy nálam történt) nem.
csatlakozok az előzőkhöz,túl gyakori jelenség ez...velem idáig már 2x is előfordult,egyszer haverom egyik ismerősével,akivel mondjuk csak facebookon csevegtünk(de jókat).egyik napról a másikra elkezdett nem válaszolni,stb.előtte meg még ő írt rám.
második meg,suliban egyel alattam jár,buszon csomót dumáltunk(szintén jókat),még úgy is hogy komoly(nak tűnő) kapcsolata volt.majd miután az megszűnt,utána még meg is beszéltük hogy elmegyünk bulizni(szintén ő írt rám tök random),aztán azóta valahogy semmi hír,ha írok rövid válasz,és annyi...
én nem vágom,bonyolultak ezek a nők :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!