Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Összejöhet-e egy 15 éves srác...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöhet-e egy 15 éves srác egy 23 éves lánnyal?

Figyelt kérdés
Vagy ez már túl nagy korkülönbség?

2015. aug. 7. 15:46
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
23 éves srác egy 15 éves lánnyal talán, de fordítva nem
2015. aug. 7. 15:46
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva lehetséges, így nem nagy az esély rá szerintem.
2015. aug. 7. 15:48
 3/10 A kérdező kommentje:
És mondjuk 18 és 26?
2015. aug. 7. 15:50
 4/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha elég nagy a farkad, bármi megtörténhet :D
2015. aug. 7. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Magamból indulok ki mivel én is 26 vagyok,biztos hogy nem jönnék össze veled,mivel egy 26 éves nő már inkább érettebb korosztályhoz húz.Férjnél vagyok már,de ha szingli lennék is ezt mondanám.Olyan pasi kell aki már ért el valamit az életben,nem egy középiskolás kissrác.Lehet bármekkora a farkad,mint ahogy előttem is írták,akkor is nem lenne a válaszom.Fordítva még talán összejöhetne,ha a lány lenne a fiatalabb,mert vannak sajnos igen elferdült emberek a világban,akik 30évesen is összejönnek egy 14 éves kislánnyal,csak azért hogy megdughassák.
2015. aug. 7. 16:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Összejönni összejöhetsz vele..De túl nagy a korkülönbség..Szerintem keress inkább korodbeli lányokat:)
2015. aug. 7. 20:15
 7/10 A kérdező kommentje:
Jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne...Elviekben igazad lenne, de úgy érzem, hogy ez a lány különleges, hihetetlenül gyönyörű, és rendkívül jókat lehet beszélgetni vele, látszódik rajta hogy nagyon intelligens. Amikor beszélgetek vele( sajnos csak facebookon tudunk, mert angol, és Londonban él) úgy érzem, hogy felnőttként kezel, és nem törődik azzal, hogy ki hány éves, ha egyszer tud vele beszélgetni. Sokszor azon kapom magam, hogy vigyorgok mint valami őrült, miközben beszélünk. Már minden képet, amin ő van, lementettem a telómra, beállítottam háttérképnek, és folyton azt veszem észre hogy "basszus, már megint az ő képét nézem vagy 10 perce". Ha csak más lányra gondolok, folyton bűntudatom van, és nem érdekelnek, csúnyábbnak tűnnek, mint azelőtt, pedi még csak 4 napja
2015. aug. 7. 20:43
 8/10 A kérdező kommentje:

Bocs véletlen..

Szóval még csak 4 napja ismertem meg, de már úgy érzem, mintha valami megszállott lennék, ha nem telózom, folyton csak az jár a fejemben hogy " vissza kéne mennem az arcát nézegetni".

2015. aug. 7. 20:47
 9/10 A kérdező kommentje:
És lehet, hogy ez egy kicsit túl nyálas egy fiúhoz képest, de nem tudom máshogy leírni. Folyton azon gondolkodom, hogy mit csinálnék, mit mondanék ha találkoznék vele élőben, és hogy ő mit csinálna. Úgy kezelne mint, egy aranyos kissrácot, aki folyton ráír facen, vagy mint egy egyenrangú felet? Nem érdekel a korkülönbség, várok még 4-5 évet, de mindenképp meg akarom szerezni őt, megsimogatni a lágy, barna haját, mélyen belenézni a gyönyörű kék szemébe és megcsókolni a halványrózsaszín, telt ajkait, miközben az orrom az ő fitos kis orrához ér, és el akarom mondani, hogy "igen, ő az én barátnőm".
2015. aug. 7. 20:54
 10/10 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszoló vagyok.

Szerintem nem gáz ,hogy ilyeneket írsz.Inkább nagyon szép ,hogy 15évesen már ilyen éretten gondolkodsz! Ha tényleg ennyire szereted akkor várj rá csak nehogy megbánd ,gogy a fiatal éveidet elvesztegetted rá! Nem biztos ám ,hogy élőben is olyan mint facen. Egyszer találkozod kéne vele tudom ,hogy írtad ,hogy Angliában él.De amikor hazajön magyarországra akkor találkozz vele mindenképp! Viszont te tényleg menthetetlenül szerelmes vagy :"D

2015. aug. 8. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!