Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya srác szép lánnyal összejöhet?
Utóbbi válaszoló: látom nem volt dolgod még nővel.
Az általánosításnak semmi értelme; az összhatás a lényeg. Lehet egy pasi bármennyire helyes, ha bunkó nem fognak bomlani utána. A belső tulajdonságok igenis fontosak, miért ne lehetne igénye egy nőnek?! Ha azok alapján nem szimpatikus a férfi, mégis mi értelme lenne együtt lenni vele?
Hogy a kérdezőnek is válaszoljak: igen, van esélyed arra, hogy egy szép csajjal legyen kapcsolatod, bár ez nyilván függ a kiszemelt preferenciájától.
Persze 7es szamit a belso,ha mar a kulso megfelelo az adott csaj szamara.Addig nem.
Es ami a legfontosabb:ezerszer tobb eselyed van jo kulsovel es nulla belsovel,mint forditva.Szivesebben lennek helyes hulyegyerek,mint ronda okostojas.
#8-as, részben egyetértek veled, részben nem...
Abba egyetértek, hogy a legtöbb helyes poficájú az elkényeztetett kis ge.c.i.gombóc...
Én sem vagyok egy tökéletes küllemű, de az "okostojás" jelző sztem kicsit túlzás lenne...
Lányok, ti ember-ember közt nem tudtok különbséget tenni (tisztelet a kivételnek!)...
Nehogy már a külső legyen a legfontosabb!
Akkora elvárásaitok vannak, hogy az már elég sok!
Bezzeg a csúnya csajoknak lehet pasijuk, ráadásul olyan helyesek, hogy csak nézek...
De még hogy egy kevésbé szép psainak ne legyen csaja?
Rohadt igazságtalanok vagytok!!!
Akkor a csúnya csajoknak se legyen pasijuk, vagy a csúnya pasinak is legyen csaja!
Így lenne a fer!
Ilyen h.ü.l.y.e felfogással elkényeztetett kis nyomoronc @gyúak vagytok!!!
Ui.: TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!