Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya lányok/fiúk, ha közeledik felétek egy szép srác/lány ti hogy reagáltok?
Figyelt kérdés
Akik csúnyának gondolják magukat,hogy érzitek magatok ha valaki olyan közeledik felétek aki "szép"? Elhiszitek,hogy tényleg érdeklődik felétek és nem csak szórakozik?2013. szept. 10. 21:29
1/9 anonim válasza:
ha fiú, lecsapom a fejét.
ha lány, akkor lesz ami lesz.
3/9 anonim válasza:
Én csúnya vagyok! És már közeledett olyan aki nagyon bejött nekem...Természetesen egyből levágtam csak meg...ni akart, mert arra jó lennék, ha már csúnya vagyok, mert van rajtam luk...:@ :@ :@
4/9 anonim válasza:
Gyorsan elfutok ,nehogy meglásson!
5/9 Sajtoreferens válasza:
Ronda vagyok, de hatalmas farkam van és nagyon kedves is vagyok, és úgy látszik ez elég, úgyhogy természetesnek veszem a közeledéseket.
6/9 anonim válasza:
Valószínüleg meglepődnék, lehülyézném, és megkérdeznem hogy ez e a kész átverés show:)
7/9 anonim válasza:
Dejó, hogy nekem nincs ilyen gondom :D
Nincs ronda ember, csak igénytelen. Hosszú, zsíros hajú, cigánybajuszos, 80dioptriás szemüveges kövér fiú, pattanásos bőrrel, vékony lábakkal és karokkal, büdös szájjal, stb...
Megoldás: Borotválkozás, haj és bőrápolás, egészséges étkezés, edzés, fogmosás, fogorvos, majd jöhetnek a márkás menő ruhák, amik jól állnak rajta. Lányoknál úgyszintén.
9/9 anonim válasza:
Többnyire relatív, mi számít csúnyának. A nők többsége nem a külsőre hajt egyébként se. Ezt tanúsíthatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!