Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Bunkosag az, ha kinyitja...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hulye.vagy kérdése:

Bunkosag az, ha kinyitja nekem az ajtot, en meg nem koszonom meg?

Figyelt kérdés
A kiszemeltem kinyitotta nekem az ajtot elottem, en meg nem koszontem meg mert nagyon zavarba jottem( sajnos, ezt altalaban ugy leplezem, hogy fapofat vagok :( ) es feltem hogy osszeakad a nyelvem vagy valami allatsagot mondok. Csak egy masodperce raneztem ( mar amikor eszrevettem hogy bamul) erre o elkapta a szemet.

2015. aug. 7. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Gondolom nem fog eret vágni a srác. Persze ettől függetlenül illő lett volna megköszönni. Vagy egy mosollyal és szemkontaktussal jelezni, hogy értékeled a gesztust.
2015. aug. 7. 00:24
 2/5 anonim ***** válasza:
45%

Egyszer egy csaj - miután kinyitottam neki az ajtót - elkezdett üvölteni, hogy hímsoviniszta állat vagyok, lenézem a nőket, mert úgy gondolom, hogy arra sem képesek, hogy kinyissák az ajtót.

Gondolom, Neked jól esett, hogy figyelmes volt, de hogy nehogy azt higgye, az előző kategóriába tartozol, csak úgy mellékesen említsd meg neki, hogy aranyos volt. Nem kell köszöngetni, nem azért nyitogatjuk az ajtót, de egy mosoly mindig jólesik.

2015. aug. 7. 00:33
 3/5 anonim válasza:
100%

Igen, bunkóság. Én ha előreengedek valakit, akkor elvárom, hogy legalább valamit vakkantson már, ha voltam olyan udvarias...

23/F

2015. aug. 7. 00:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Most igen.

Ha már kapcsolatban vagytok akkor nem kell köszöngetni, ez csak természetes. Dea azért valami jelet kéne adni a srácnak, hogy jó irányba halad.

2015. aug. 7. 07:54
 5/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem az alap, hogy egy fiú kinyítja egy lánynak az ajtót :)

Ebben a helyzetben szerintem nem volt bunkóság, mert zavarban voltál...

Egy mosoly lehet hogy jó lett volna

2015. aug. 7. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!