Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkosag az, ha kinyitja nekem az ajtot, en meg nem koszonom meg?
Egyszer egy csaj - miután kinyitottam neki az ajtót - elkezdett üvölteni, hogy hímsoviniszta állat vagyok, lenézem a nőket, mert úgy gondolom, hogy arra sem képesek, hogy kinyissák az ajtót.
Gondolom, Neked jól esett, hogy figyelmes volt, de hogy nehogy azt higgye, az előző kategóriába tartozol, csak úgy mellékesen említsd meg neki, hogy aranyos volt. Nem kell köszöngetni, nem azért nyitogatjuk az ajtót, de egy mosoly mindig jólesik.
Igen, bunkóság. Én ha előreengedek valakit, akkor elvárom, hogy legalább valamit vakkantson már, ha voltam olyan udvarias...
23/F
Most igen.
Ha már kapcsolatban vagytok akkor nem kell köszöngetni, ez csak természetes. Dea azért valami jelet kéne adni a srácnak, hogy jó irányba halad.
Szerintem az alap, hogy egy fiú kinyítja egy lánynak az ajtót :)
Ebben a helyzetben szerintem nem volt bunkóság, mert zavarban voltál...
Egy mosoly lehet hogy jó lett volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!