Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy ezt érzem a barátom iránt?
Volt ilyen igen, tartsatok ,,szünetet'' de lehetőleg inkább elsősorban csak vigyétek lejjebb a találkozók és beszélgetések sűrűségét, ha ezt mind2 en betartsátok rendesen akkor esélyes hogy visszajön minden a régi kerékvágásba :)
Szóval tartsatok magán területet ,,szvérát'' vagy magánéletet menjetek külön bulizni haverokkal stb.. és akkor lesz témátok pl
,,Jajj képzeld .... .... '' stb stb.. szerintem érthető voltam :) Drukkolok nektek sikerüljön!!
Ha netán még van valami kérdésed privát jöhet akár
Ja és igen csatlakozok a előttem szólókhoz a szerelem mint rózsaszín köd eltűnik majd lesz sima ,,szerelem''
Tipikus..
Kapcsolat elején ..Szeretem imádom ''*rózsaszín kőd*
Idő után ,, szeretem'' **eltünt**
Nyugi ez nem az hogy kiszerettél belőle hanem az a mondás hogy minden csoda 3 napig tart csak ügye egy kapcsolatnál nem 3 nap de a mondanivalója ugyan az.
Szünet / kevesebb tali megoldja nem teljesen de javít rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!