Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van barátom, mégis érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Norika996 kérdése:

Van barátom, mégis érzek valamit más iránt. Elmulik?

Figyelt kérdés

A baratommal lassan 4 es feleve vagyunk egyutt, es nagyon szeretem. rengeteg probleman mentunk keresztul, de sosem dobtuk el egymast. es nem kis problemak voltak. mikor a kapcsolatunk holtponton volt anno 8-9 honapja, beakartam vele fejezni vegleg. a sok problema leginkabb abbol jott letre, hogy o nem mutatta ki hogy szeret. persze en tudtam hogy szeret, de azert hianyoltam.. elso év elteltevel, mar nem csokolt meg ugy, es nem olelt meg "csak ugy". es en ezt mondtam neki hogy zavar, valtoztassunk ezen, szeretet hianyos vagyok, kerdezoskodtem miert vannak ezek a dolgok, de o nem nagyon torodott vele, es mindig allitotta hogy ez nem igy van. ha en nem mondtam, magatol nagyon ritkan mondta hogy hianyzom neki vagy hogy szeret.. de ez tenyleg ritka volt. turtem sokaig.. kb 1 es felevig.. es mar ez kezdett felemeszteni..hiaba mondtam, nem valtozott semmi. ha mondta hogy valtoztat, azt is csak mondta, tenni nem sokat tett erte. mikor ugy voltam vele hogy eleg, akkor jott, mondta, olelt, csokolt.. tudom hogy szeret, mert latom a szemeben. nagyon oszinte emberek vagyunk mindaketten, szoval soha nem hazudnank egymasnak. mikor ugy dontottem tartsunk szunetet, es majd eldol milesz, akkor vegul ujra egyutt lettunk, es lattam a haverjanak is irta a dolgokat, hogy mekkora balf.*.z volt, hogy elb*-zta, mennyire szeret, adjon neki tanacsot, mitcsinaljon stb. szoval tenyleg szeret. Én, mikor ezektortentek, olyan tavaly november kornyelen kihatott a mindennapjaimra, es volt egy srac aki eszrevette rajtam.. aki nem mellesleg új osztalytarsam is. a baratnomnek is irt rollam dolgokat, hogy milyen szep szemem van, meg milyen aranyos vagyok, kar hogy van baratom, mert o szivesen megismerne. kesobb mar ram is irt, hogy belemszeretett, es erzelmeket kezdett taplalni irantam.. hianyzom neki, es tudja, hogy nem szabadna irnia nekem mert baratom van, de magaban sem tudja tartani.., en ezekre vagy nem irtam vissza, vagy ha irtam, akkor, hogy ne irjon. sajnos elkerulni nem tudtam, mivel mint irtam osztalytarsam.. es o allandoan irt, es nem erdekelte ha nem irok vissza..es ez nekem annyira jol esett, hogy valaki eszre veszi ha valami bant, es mikor erzelmileg lent vagyok, felhuz. rohadt aranyos dolgokat irt, es ugy is erezte.. ami engem bantott.. mert ugye vam baratom. es mert kezdett belollem erzelmeket kivaltani, es en ezt nem akartam.. de megtortent.. . a baratomat szeretem ugy ahogy van, kivul-belul, ismerem teljes valojaban. a masik sracot meg ugye nem.. . en mondtam a baratomnak ezt az egeszet, mert mivel irtam, oszintek vagyunk egymashoz. a baratom kesobb beszelt a sraccal,mert kiderult hogy tavoli haverok, szoval normalisan, nem állatok modjara. es a baratommal megprobaltuk helyrehozni a kapcsolatunlat, ami azota is jol mukodik. csak mar nyomot hagyott bennem ez a srac, es nem tudok ellene mit csinalni.. kerulom is ha suliba vagyok..(mar amennyire tudom). es ugye itt a nyar, es egyaltalan nem latom, megis eszembe jut, es van hogy almodok is vele.. . Nagyon szeretem a baratom, megis megmaradt ez az eros kotodes a masik fel irant, ha a kozeleben vagyok lezsibbadok, elfeheredek meg hasonlok.. ezt valtja ki belollem.. es ahogy ram nez.. mindent elmond a tekintetevel. elmulik valaha ez a kotodes iranta? szinte alig ismerjuk egymast.. es en nem akarok iranta erezni semmit.. ugyerzem ezzel bantom a parom..vagy probaljam megismerni, hatha nem olyan mint amilyennek mutatja magat? Vagy azert kotodom hozza mert sokkal jobban kimutatja az erzelmeit?

előre is koszonom a valszokat! 20/L

2015. júl. 22. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne légy naiv ez a másik addig ilyen veled amit le nem fekszel vele,a többit tudod
2015. júl. 22. 18:28
 2/4 A kérdező kommentje:
a legjobb baratai mondtak hogy meg szuz, mert csak olyannal akarja elvesziteni akit szeret, mert riba*cot barhol talal.. es ezt o is felvalalja..
2015. júl. 22. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Az újdonság varázsa.Neki más a szeretetnyelve mint a barátodnak és te ezt profitálod.Tudod hogy szeret,érzed de ennek tettekben is megkell nyilvánulnia.Inkább a barátoddal kellene maradnod a másikat nem is ismered így akaratlanul is olyan tulajdonságokkal ruházod fel amik talán nincsenek is meg benne,írni meg bárki írhat bármit ki tudja ha személyesen is megismernéd kiábrándulnál belőle aztán meg pofára esnél.
2015. júl. 22. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
legjobb barátai mondták?aha. milyen naív vagy :)
2015. júl. 28. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!