Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Normális, hogy a párom ezért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy a párom ezért akar szakítani velem?

Figyelt kérdés

25 / F vagyok,a párom két évvel idősebb nálam.Én eléggé fiatalosan nézek ki,így is öltözködök,a hajamat is így vágatom stb.

Azt mondja,hohy már zavarja,hogy az ő barátai,kollégái engem rendre a kisöccsének néznek.

Amikor elmagyarázzuk nekik,hogy én vagypk a párja akkor mindig jön a ledöbbenés,"hogy lehet az 17-18 lehetsz csak".

Bajuszt vagy szakállat nemakarok növeszteni,hogy többnek nézzek ki.

Szóval szerintetek normális,hogy ezért akar szakítani velem?Mit kellene tennem?

2015. aug. 2. 11:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem érez férfinak téged. Amikor olyan 20 körül voltam folyton azt tapasztaltam, hogy minden nő legalább 5 évvel idősebb férfit akar. Mára már rájöttem, hogy mi a helyzet, mert folyton 5-6 évvel fiatalabbnak néznek. Na most ha ehhez nem társul egy nagyon masculin viselkedés, tehát ha nem vagyok egy macho f/sz, akkor máris azt hiszik, hogy gyerek vagyok. Pontosabban hitték, mert most így már csak 28-30-nak néznek, de 23 éves koromban elkérték a személyimet amikor italt akartunk venni, mert nem hitték el, hogy már az egyetemen is túl vagyok.

És igen, ez is egy ok, ami miatt sok buta nő inkább továbbsétál, minthogy bekukucskálna, hogy ki is van itt.

Szerintem őt is az zavarja, hogy nem tud rád felnézni férfiként, mert csak egy gyereket lát. Pedig lereagálhatná az ismerősök megdöbbenését azzal is, hogy "Nem ő, nem az öcsém, hanem a párom, és biztos, hogy jó sokáig fog élni, mert most is folyton mindenki 5 évvel fiatalabbnak nézi."

2015. aug. 3. 17:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Kis dolgokon,a szeretteink kedvéért lehet változtatni,de csak egy határig.Amíg azt magunk is elfogadjuk és jól érezzük úgy magunkat.

De gondolom a párod már így ismert meg ezzel a külsővel.Elméletileg így fogadott el.Így nem értem miért csak most jött elő a problémájával?Mennyi ideje vagytok együtt?

Ha ez ennyire zavarja akkor minek járt veled?

Kérdezd meg tőle,hogy ő milyennek szeretne látni?

Min kellene változtatnod,hogy tettszél neki.

De attól tartok,hogy ez az ő fejében már régen eldőlt :(

F40+

2015. aug. 3. 18:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha már kimondta, hogy vége, akkor már eldőlt a fejében. Biztos nem egyetlen este alatt álmodta meg, hogy holnaptól nem tetszel neki...
2015. aug. 4. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!