Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Az ciki hogy meg nem csokoloztam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki hogy meg nem csokoloztam?

Figyelt kérdés
17/L

2015. júl. 30. 19:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem ciki!:)
2015. júl. 30. 20:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem. Akkor csókolozz amikor megtaláltad azt akivel szeretnéd. De tudod mi a ciki? Hogy 17 évesen annyi IQ van, hogy nem tudsz magadtól rájönni.

13/L

2015. júl. 31. 09:19
 13/15 A kérdező kommentje:
Koszonom a sok jo valaszt
2015. júl. 31. 17:06
 14/15 anonim válasza:
én is 17 vagyok ...2 hónapja volt az első csókom az első barátommal...nem vagy lemaradva :) inkább várd meg az igazit ,egy olyat aki tényleg szeret és elfogad olyannak amilyen vagy ..én jelenleg olyannal vagyok kapcsolatba és nagyon szeretem ,őrülök hogy megvártam és nem összevissza smárolgattam másokkal próbaképp hogy milyen is lehet az.
2015. júl. 31. 22:48
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat
2015. okt. 22. 15:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!