Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan kéne beszélgetést...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kéne beszélgetést inditanom egy lányal interneten keresztül?

Figyelt kérdés

Elején maradjak az alap sablon szövegeknél.szövegeknél(?)

15/f

2015. júl. 30. 17:52
 1/5 anonim ***** válasza:
attól függ, honnan ismered a lányt
2015. júl. 30. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tom honnan ismered ,de:

"Szia! :)

Hogy vagy?

Én is jól. (vagy ahogy vagy)

Milyen a szemed és a hajad színe? :)

Mit szeretsz csinálni? :)"

És stb....

A többi jön magától. ;)

2015. júl. 30. 18:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Nos a híres tinderen

Egy elég helyes lány de a szia után nem tudom hogyan kéne továb vinnem majd.

Azt hallotam hogy az gáz ha hogy vagy?

Kérdezek tőle

2015. júl. 30. 18:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Milyen színű a hajad és a szemed? :"""DDDDDDDD Komolyan? :"D Ha valaki ezt kérdezné tőlem, mikor kint van a profilképem, hát nem a lehető leghamarabb lekoptatnám. Ne sablon szöveg. Az olyan, hogy "dugnálak, de nem akarok ajtóstul berontani". Elég sokan találnak meg ilyenekkel és unom... Beszélgessetek, de ne ilyen "mizu? hogy vagy?". Pl. nyögj be valami érdekes, ami veled történt az utóbbi időben. Ma ismertem meg így (vagyis tegnap, g-sus, még hajnali 4) egy srácot, ez isilyen sablon volt, de még az elején benyögtem, hogy "tudom, hogy alig ismerlek és nem érdekel, de megyek LAN partyra *-*". Igazából nem én írtam rá, de legalább nem kellett megint végigszenvednem egy sablonos beszélgetést. xd
2015. aug. 2. 04:12
 5/5 anonim ***** válasza:
ez a milyen színű a szemed meg a hajad tényleg nagy hülyeség:DDD
2015. aug. 3. 09:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!