Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogyan kezditek a beszélgetést egy olyan lánnyal interneten vagy akárhol, akivel csak buliban dumáltatok részegen? :D
"Heló. Na nem volt semmi para? (másnaposság vagy szülőkmiatt) vagy épségben hazaértél?
hogy érezted magad?"
én ilyesmire gondoltam. meg hogy te jól érezted mgad és megismételhetétek..
Minden hányásban van répa vagy kukorica! Még akkor is, ha nem ettél az elmúlt félévben. Paradoxon! :D
Én megkérdezném tőle, hogy mindig így szokott-e bulizni, ha válasz igen, akkor már át is kerül a másik kalapba.
Először is soha nem beszélek nőkkel neten.Beszéljenek a barátnőikkel rajta.
Első körben felhívom és a segítségét kérem valamiben.
Pl-itt vagyok a teszkóban és nem találom az ultra dermet.nem tudod merre találom?
Próbál segíteni v nem?Bele megye-e játékba.Ebből vágom,hogy egyáltalán érdemes-e vele foglalkozni.
Megköszönöm a segítséget és majd csörgök.
Pár nap múlva felhívom és 2perc alatt megbeszélem a randi helyszínét és idejét.
Kb ennyi.
A neten meg kiadod magad linkre és elkúrod a személyes találkozás adta lehetőségeket.
Szerinted hány emberrel beszélt részegen, hánynak adta meg az elérhetőségeit?
Nem fogja helyből levágni, melyik vagy.
Úgyhogy kezdd úgy, mintha nem is ismernétek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!