Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mit tegyek? (több lent)

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sbajsa kérdése:

Mit tegyek? (több lent)

Figyelt kérdés
Nemsokára találkozom a nagy ő- vel, és még sohasem smároltam, mit tegyek? tudom az alapelvet, de nagyon félek hogy elrontom a smárolást.. mit tegyek? hogy ne parázzak ennyire tőle? 15/F

2015. júl. 28. 00:46
 1/6 kisgm ***** válasza:
47%

Szia!

Légy magabiztos. Tudom nehéz mikor izgul az ember, de szerintem ez az egyetlen módszer. Keress egy megfelelő pillanatot és csókold meg VAGY hajolj egész közel hozzá de még ne csókold meg, hogy az utolsó centiket ő tegye meg (kb. 5-öt).

Majd megérzed melyik a jó pillanat, meg figyelj arra, hogy mikor akar csókot. Gondolom nem mindig van így, de mondjuk, ha elkíséred hazáig és ott van az ajtó előtt és matat a kulccsal láthatóan szándékosan, meg ilyenek.

Kicsit találd fel magad.

Ja és nézz mélyen a szemébe az elején, majd ne felejtsd el becsukni a szemed kb. 20 centinél. Végig nyitott szemmel gáz, nem szeretik. De ez úgyis majd jön magától.

Maga a csók rész meg majd jön magától, de ha tapasztaltabb a csaj majd kicsit úgyis átveszi az irányítást.

Remélem segítettem. 14/F

(A korom miatt ne vonj le a válaszom értékéből!)

2015. júl. 28. 00:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Jönni fog magától :)

Elrontani nem tudod, arra azért vigyázz hogy a haja ne lógjon be a szátok közé mert az valóban képes elrontani..a szemed meg mindegy hogy nyitva vagy csukva, nekem pl nyitva szokott lenni, így jobb nekem..:)

De ez majd nálad is alakulni fog, hajrá, nem lesz semmi probléma :)

18/F

2015. júl. 28. 01:05
 3/6 anonim válasza:

15 évesen nagy Ő, hűha :D

mennyi nagy Ő lesz még az életedben :)

Nem kell tőle parázni , mint az előttem szólók is mondták már, jön magától és igen a LÉNYEG hogy légy határozott magabiztos.

Másrészt meg figyelj, hogy romantikus legyen a szitu vidd el valami szép helyre, vagy ha úgy alakul mondd, neki hogy adni akarsz neki valami csukja be a szemét, és akkor adódik az alkalom :D

2015. júl. 28. 11:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez az, hogy nem bízok magamban eléggé! nagyon félek hogy elbénáhok valamit smaci közben!..
2015. júl. 28. 14:36
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem fogsz bénázni :)

Nem lehet..:)

2015. júl. 28. 14:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Lehet, de én ugyakorom, hogy élvezze.. elsőre..
2015. júl. 29. 19:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!