Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Másoknál is szokott ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másoknál is szokott ilyen lenni? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Múlt héten még semmi baja nem volt a csajnak, hétvégén nem beszéltem vele, csak tegnap, de nagyon fura volt, kedvetlen, tuti valami baja van, kérdeztem, azt mondta semmi.

Nagyon jól elvoltunk eddig, most meg mintha teljesen más lenne, nem mondtam neki semmi rosszat, ez biztos.

Mit csináljak? Hagyjam kicsit békén, aztán majd ő keres, ha minden oké?

Vagy mit lehet tenni?

2015. júl. 27. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Comboram ebbe torodj bele. Vannak ilyen idoszakok mindenkinel amikor kesvetlen, vannak hullamvolgyek. Ezt el kell fogadni. Kicsit hagyd beken kosd le magad massal had intezze el magaba a dolgokat. Ha akar veled beszelni es szuksege van rad ugyis fog keresni. Most nalam is ez van. Tok jokat beszelgetunk de tegnap volt egy ilyen hangulatlan cseveges amihez mar nekem se volt kedvem. De este irt mert akart velem beszelni meg rossz hangulataban is. Szoval en azt mondom hogy hagyd. Jo tanacsnak. Menj el szabad levegore a telefont hagyd otthon. Ha meg otthon csinalsz valamit kapcsold ki es rakd be a parnad ala. Ne vedd elo par oraig. Addig se nezed h fent van e. Ha meg bekapcsolod lehet egy meglepetes hogy irt
2015. júl. 27. 11:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Attól félek leginkább, hogy valami másik srác bekavart és azért nem beszél velem, hanem inkább vele.

Ha más jellegű a probléma és meg tudja oldani, az oké, mert talán pár nap és újra rendben lesz.

De ha másik srác, akkor esélytelen vagy. :( Hiába beszélgettem vele nagyon jókat.

2015. júl. 27. 11:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Hat igen ennek mindig fennall a kockazata. Van az a mondas hogy a not nem megszerezni nehez, hanem megtartani a muveszet
2015. júl. 27. 11:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Nekem sajnos még megszereznem sem sikerült, kb. 2 hete ismertem meg,de azóta fényképeket küldözget és elég személyes a kapcsolat.

Nagyon nehezen bírom ki, hogy ne írkáljak neki, hiszen látom, hogy fent van...

2015. júl. 27. 11:58
 5/5 anonim válasza:
Szerintem menstruál.
2015. júl. 30. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!