Baba szopizás közben félrenyel, másoknál is szokott ilyen előfordulni?
Sziasztok!
Babám még újszülött, de akár ciciből eszik, akár üvegből félrenyel. Nem minden etetésnél van, de a nagy részénél igen. Nagyon ijesztő számomra. Persze ilyenkor azonnal kiveszem a cicit vagy üveget a szájából és felrakom büfizésre a vállamra. Akkor köhög meg kínlódik egy percig vagy addig sem. De nagyon rossz hallgatni. Normális ez?
ma jön a védőnő, majd szólok neki.
A nyelve nem tudom le van-e tapadva, de mozog :D
Amikor félrenyel, akkor ugye köhög, meg amit mi csinálunk felnőttek, gyorsan felveszem büfiztetni, akkor még küzd egy kicsit aztán már jönne le kajálni.
Aki idáig látta enni azt mondta, nagyon mohó, én is így látom. Hatalmasakat tud nyeldekelni olyan gyorsan eszik.
Csak majdnem minden nap van, de van, hogy cici után még az üvegből is félrenyel. Az üvegből biztos jobban jön a tej, de nincs kisebb lyuk, mint az 1-es, idági mam és aventet próbáltam. Szoktam vele itatni teát, mert a pocak is lehet fájdogál néha, így kap édesköményt, meg vizet is ebbe a nagy melegbe, de sajnos ezeket is félre tudja nyelni. A cicimből az elején biztos jobban jön, mint a végén, amikor már bealszik.
Ijesztő, mert félek nehogy baj legyen.
De szólok a védőnőnek, nézze meg hamár úgyis jön, aztán mond valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!