Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mi történik velem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik velem?

Figyelt kérdés
A barátommal nemrég lettünk kéthónaposak volt egy nagy vitánk ami úgy tűnt szétválaszt minket (szakítunk). Szakítottunk is de még aznap eljött, hogy sajnálja és adjak neki mégegy esélyt, adtam azóta minden rendben olyan harmónia van ami még nem volt a kéthónap alatt DE észre vettem magamon, hogy mikor vele vagyok néha rámjön a bántási szándék régebben volt ilyen de akkor a cicámmal, hogy annyira szerettem, hogy bántani akartam most ugyan ez van a barátommal rendesen erőt kell vennem maon, hogy nehogy megüssem soha nem lennék képes bántani senkit (Egészségügyis vagyok) de akkor miért érzem ezt? Mióta kibékültünk csak azóta érzem ezt minden találkoásunkkor kb. 5 percig és akkor erőt veszek magamon, hogy nehogy megüssem miért van ez?

2015. júl. 26. 13:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
provokál?
2015. júl. 26. 13:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Birkozzatok az majd megnyugtata:D
2015. júl. 26. 13:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Annyira szeretted a cicád, hogy bántani akartad? Uwotm8?
2015. júl. 26. 13:32
 4/11 A kérdező kommentje:
a derekamat "csikizi" ami picit fáj, és akkor kicsitt nehezebb visszafogni magam, de nem mindig provokálaz amit most írtam az annak számit.
2015. júl. 26. 13:35
 5/11 A kérdező kommentje:
3 igen nem tudom miért akkor még kisseb voltam olyan 10-11 éves. És azóta nem éreztem ezt, nem tudom, hogy barátomnál miért érzem ezt, de nagyon zavar és félek egyszer megütöm majd pedig nagyon nem szeretném.
2015. júl. 26. 13:36
 6/11 anonim válasza:
100%
Menj el pszichológushoz.
2015. júl. 26. 13:41
 7/11 anonim válasza:
Az én bátyám is ilyen mindenkivel, még az állatokkal is. Rám üt ok nélkül, és a nyulunkat dobálja össze-vissza meg rázza, és nem lehet ilyenkor leállítani, egyszerűen csak kényszere van ezekhez.
2015. júl. 26. 13:44
 8/11 A kérdező kommentje:
7 én nem szeretnék idáig eljutni, eddig sikerült visszafognom magam, van ekkora akaraterőm de félek nem mindig lesz így mit kéne csinálnom ha ilyen van mondjam neki, hogy hagyjon békén most vagy mit? Azt fogja hinni, hogy nem vagyok komplett.
2015. júl. 26. 13:48
 9/11 anonim ***** válasza:
#6 +1
2015. júl. 26. 18:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is menj el szakertohoz,lehet hogy kesobb kessel fogsz hadonaszni..
2015. júl. 26. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!