Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk magabiztos vagy önbizalom hiányos lányok?
Önbizalomhiányos, vagy egy fokkal efelett, ahogy írták.
Az ilyen lányok nincsenek maguktól elszállva, 1-1 bóknak őszintén tudnak örülni és jó is látni rajtuk, hogy ez jól esik nekik:)
Kérdező.
Én is önbizalomhiányos fiú vagyok, de mikor azt mondja nekem egy lány hogy tetszel nekem és megkérdezi a nevemet hogy bejelöljön facebookob én azt hiszem hogy ez valami április 1. Tréfa vagy pár nagynebő odaküldött hozzám 1 lányt hogy szivasson meg :D
Az meg kész lehetetlenségnek tűnne számomra ha egy lány ismerkedés után (ha lenne :D) azt mondaná hogy szerelemes belém az meg mégnagyobb kandikamerás vicc lenne ha velem össze akarna jönni egy nekem tetsző lány :D
Én ugyanígy vagyok vele,emiatt csak akkor veszem észre a "jeleket",ha azt valaki konkrétan elmondja,hogy az volt :D
Inkább önbizalomhiányos,kevésbé nagyképűek.
Meg aztán úgyis mindből az ellenkezője lesz mellettem,aztán koppanok...
Mindkettőnek megvan az előnye és a hátránya is..
Inkább azt mondanám hogy az önbizalomhiányos, de legyen benne valamennyi magabiztosság..
Azért nem a magabiztosat választanám mert azok általában önelégült, nagyképű kisk.ák.. :')
Magabiztos ne kelljen már babusgatni mindig hogy ,,jajjj ne beszélj hülyéket így vagy jó'' exem ilyen volt, mintha babysitter lettem volna...
Akinek az esetlen kell az megfogja tapasztalni hogy milyen egy olyannal... hosszú távon brutál kiakasztó hogy ennyire önbizalom hiányos. Mert akkor az van hogy semmit se tud maga megoldani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!