Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elengedni?
Pár napja szakítottunk a barátommal. Nagyon kötődtem hozzá és most vége. Próbálom elterelni a figyelmem, újra futok, sokat, hogy kifáradjak és ne azon gondolkodjak hogy hol szúrtam el. Terveztünk pár dolgot a jövőre, amibe én azt hiszem túlságosan beleéltem magam. Rettentően hiányzik és nagyon nehéz elengednem. Azt mondtam neki hogy a héten visszaküldöm a ruháit és amit nálam hagyott, de nem leszek rá képes. Nem tudom elengedni. Segítsetek kérlek. Nagyon hiányzik.
17/L
Hogyha összevesztetek volna és emiatt szakítottatok volna,azt mondanán küzdj érte.
De most lépj túl rajta.Az eleje nehéz lesz,mert érzed hogy legbelül éget.Legyél a barátaiddal,akik mindig veled voltak,járjatok el bulizni.
Tudom milyen érzés,nehéz az eleje,de a bégén azon kapod magad,hogy felszabadultál,csak tarts ki!!!
Az élet még sokszor fog veled kicseszni,nem pont így,de fog fájdalmat okozni és te csak erősebb leszel.
Nyugodj meg és ne azon gondolkozz,hogy te hol rontottad el,ő volt egy b*lfasz,hogy te mindent megadtál neki,de neki ennyi se volt elég.Szerintem ezek után neki csak selejtek jutnak.Lehet hogy ő egy idő után hiányolni fog téged és visszamenne hozzád.Viszont te akkorra már elfelejted és ne hagyd hogy egyhamar visszaszerezzen,mert tudni fogja,hogy könnyen a karjaidba hullhat.Légy erős,kitartás!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!