Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek "égő" ha együtt alszok a barátommal? (Többi
lent)
Figyelt kérdés
Van egy barátom, 18 éves vagyok, a srác 25. Évekóta ismerjük egymást, komolyabban azonban csak az utóbbi évben kezdtünk el beszélgetni. Nagyon jól megvagyunk, azonban még csak 1 hónapja vagyunk együtt. Egyszer már voltam náluk, azonban holnap ott alszom. Apuja most jött haza külföldről és megy is majd vissza, rendezve lesz egy kisebb összejövetel. Néhány barát, meg a családja. Az édesapjával most találkozok először. Azonban úgy van hogy utána ott alszom,mert 45 km-re lakom tőle. Azt szeretném tudni hogy szerintetek kínos ha együtt aludnánk? A barátom szeretné,azonban külön is tudnánk, van rá lehetőség.(Ne a testi kapcsolatra gondoljatok). Még nagyon az elején vagyunk, s első benyomások fontosak. Nem akarom leírni magam,elvégre meghatározza a viszonyunkat a jövőben. Szépen kell szerepelnem,viselkednem. Ti együtt aludnátok a párotokkal vagy nem?
Nem, egy kapcsolatban nem "szerepelned" kell, hanem önmagadat adnod. Épp azért, hogy önmagad határozza meg a közös jövőtöket, és ne egy megjátszott szerep. A párkapcsolatok nagy része ezért csődöl be egy idő után.
Egyébként te amgad írtad: még nagyon az elején vagytok. 1 hónap járás után ezt én túlzásnak tartom.
Igen, az első benyomások fontosak, mint ahogy az is, hogy azért van-e veled, mert relatíve könnyen kaphatónak mutatod magad, és akármire rávehet, vagy netán azért, mert tényleg szeret?
2015. júl. 13. 10:45
4/11 anonim válasza:
Egyébként mindketten felnőttek vagytok (bár te fejben még nagyon gyerek), szóval azt csináltok, amit akartok.
2015. júl. 13. 10:46
5/11 A kérdező kommentje:
Szeret engem,itt nem erről van szó.Könnyen meg nem vagyok kapható, nem az a fajta aki erőltetné a dolgokat. Azt meg tudja hogy még nem szeretném,mert szóba hoztam neki hogy ilyenről szósem lehet még. Nem olyan . :) Magamat adom,csak attól tartok ha együtt alszok vele akkor könnyűvérűnek hisznek,hiába nem történik semmi. Nem tudhatják.
2015. júl. 13. 11:04
6/11 anonim válasza:
Ha van rá lehetőség, akkor aludjatok külön szobában.
Így senki sem szólhat meg.
Ha együtt aludnátok és arra gondolnék, hogy nagy valószínűséggel történt is valami. Persze szerintem ez ebben a korban egyáltalán nem elítélendő, tehát nem lennék rólad rossz véleménnyel. De ha neked fontos, hogy mások is tudják, hogy te ártatlan vagy és szeretnéd ezt a képet megőrizni magadról, akkor aludjatok külön szobában.
2015. júl. 13. 11:15
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Nem az hogyártatlannak látszódjak, hanem az elején vagyunk s a szülei mit gondolnának rólam? :)
2015. júl. 13. 11:32
8/11 anonim válasza:
"Könnyen meg nem vagyok kapható", csak egy hónap járás után már az ágyában vagy.
Mindegy, nem tisztem ítélkezni senki felett, tegyétek, amit jónak találtok.
2015. júl. 13. 12:48
9/11 anonim válasza:
#8...épp azt mondta, hogy nem szeretne az ágyában lenni, ha nem muszáj, csak messze lakik, nem tud hazamenni...na mindegy. Szerintem meg ha azt akarják hinni, hogy történt valami akkor azt fogják hinni akkor is ha külön szobába vagytok, hiszen bármikor át lehet menni a másikhoz és ha jól értelmeztem nem is lesz otthon senki aki tudná, hogy hol alszol. Amúgy meg ha téged megnyugtat és van rá lehetőség akkor aludj másik szobában:)
2015. júl. 13. 13:05
10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. S igen,nem tudok hazajönni. Nem szokott inni , de ha mondjuk most megiszik egy sört eleve nem vezethet,meg hajnal 2-kor se akarom hogy miattam km-reket levezessen, ettől eltekintve mert nem délutáni teázás lesz hanem sütünk,főzünk s beszélgetünk. :)
Lefeküdni vele letudnék hisz az nappal is áll,meg lehetőségünk is lenne, de nem akarok sietni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!