Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a szüleimet,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy együtt aludhassak a barátommal?

Figyelt kérdés

Közel másfél éve vagyunk együtt barátommal, mind a ketten 17 évesek vagyunk én idén töltöm a 18-at míg ő jövő év elején. Mind a kettőnknek ez az első párkapcsolata. Először kb. egy éve hoztam fel szüleimnek a témát, de akkor nemet mondtak rá, mert hogy fiatalok vagyunk még ehhez meg, hogy nem illik meg hogy nem ismerik a szülőket meg hasonlók. Ezeket természetesen akkor meg is értettem mivel bele gondolva fél év párkapcsolat után én sem engedném a lányomnak hogy egy fiúval aludjon. Azóta már jó sokszor találkozott a két család, fél éve tudják szüleink hogy már nem vagyunk szüzek, lassan 18 évesek leszünk azonban szüleim továbbra sem hajlandóak hallani az együtt alvásról. És elképzelésem sincs hogy miért. Ami azonban még jobban zavarja a képet, hogy egy teljesen üres lakásban kettesben hagynak minket egy napra (ritka alkalom amikor ilyen van), de egy estét nem tölthetünk együtt. Nem akarjuk mi végig szeretkezni az éjszakát. És már nem azért de a f... nappal is fel áll nem csak éjjel. Megfelelően védekezünk is szóval még abba sem lehet bele kötés (fogamzásgátló + gumi). De mind ezek ellenére sem.

Bár szüleim még nem tudják, de barátom miután betölti a 18-at meg szeretné kérni a kezem és már a gyűrű is meg van rendelve, szóval nem csak ígéret hanem tényleg meg szeretné kérni. Az lenne még vicces hogyha lánykérés után sem aludhatnánk együtt...

Válaszokat előre is köszönöm

2015. júl. 12. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Mondj nemet a szüleidnek :D EZ a te párkapcsolatod nem az övéké és már nem vagy kisgyerek. Lassan fiatal felnőtt leszel és neked kell eldönteni hogy a fiúddal szeretnél-e aludni vagy sem. Ehhez a szüleidnek jóformán semmi köze nincsen. Ha meg vele alszol mit tudnak tenni szüleid? Egy-két hónap után is már meg kéne történnie az együtt alvásnak. Ne foglalkozz szüleiddel. Ez a te életed és a te döntésed, ne ők szabják meg hogy hogy alakítod a párkapcsolatod.
2015. júl. 12. 01:25
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt nem értem. MÁSFÉL ÉVE együtt vagytok, és nem aludtatok együtt? Nem is értem az ilyen szülőket.....

Én ki sem bírnám eddig.

Ha szedsz fogamzásgátlót, akkor minek gumi? Elveszi az élvezetet. Nyugodtan hagyjátok a gumit..

Mindjárt 18 leszel, onnantól kezdve nem mondhatják meg, mit csinálj.

Másfél éve vagytok együtt, és még nagyon fiatalok vagytok. Nehogy elhamarkodottan döntsetek a házasságról.

2015. júl. 12. 10:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

1. válaszoló:

Igen én is ugyan így gondolom, csak a gond, hogy szüleim úgy vannak vele amíg az ő kenyerüket eszem addig azt csinálom amit ők mondanak. (Megjegyzem, nem rászorultság miatt, csak kipróbálni magamat, de már kb. 3/4-ed éve dolgozom diák munkában, most nyáron két helyen is, szóval van némi keresetem is, bár nem sok.) Van egy nővérem akinek még soha nem volt barátja se semmi és én vagyok ilyen szempontból az első a családban ráadásul a pici. Szóval féltenek, de elég önálló vagyok meg sokszor "játszom" a házi asszonyt itthon, úgyhogy ezt sem értem. Barátom sem egy tiszteletlen anyaszomorító. Úgyhogy erről a részről sem értem a féltésüket, meg az egész gondolkodásukat sem.

2. válaszoló:

Mi sem nagyon bírjuk már mindennel próbálkoztunk, de egyszerűen semmi, szépen lett kérve, veszekedés is volt de semmi. Fiatal szüleim vannak mivel anyum 41 apukám meg 45 éves szóval fiatal szülők ahhoz képest hogy van egy 19 és egy 18 éves lányuk. Nem értem miért ilyen prűdek. A gumi azért kell mert sajnos a fogamzásgátló sem 100%-os védelem és nem akarjuk hogy gond legyen mivel hormonálisan elég instabil a szervezetem. (Részben ennek a szabályzására kaptam a tablettákat)

Sajnos attól félek, hogy nem számít nekik az semmit hogy 18 éves vagyok-e vagy sem, ugyan úgy ők mondják meg mit csináljak. Alapból nem szigorú szülők meg nagyon szeretem őket, de e téren nagyon elutasítóak és olyanról, hogy szexuális élet az a legnagyobb tabu téma.

A házasság meg igazándiból mi is gondolkoztunk rajta hogy elhamarkodott e vagy sem, de mivel mind a ketten a mellett vagyunk, hogy (persze sohasem lehet tudni) de teljesen össze illünk több mint 10 éve ismerjük egymást (évfolyam társak voltunk általánosban) és 4 év legjobb barátság után mondtuk hogy legyen több mint csak barátság és nagyon jól megvagyunk minden téren.

Még egyszer köszönöm a válaszokat.

2015. júl. 12. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!