Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt fürdés a barátommal?
Figyelt kérdés
Lehetek terhes, ha csakis fürdés lenne, mondjuk esetleg az előváladék miatt?
Lehet, hogy hulye kérdés, de szeretnék biztos lenni benne:)
A többi megmarad az ágyba úgyhogy biztos hogy csak fürdenénk.
17/L
2015. júl. 2. 21:45
1/7 anonim válasza:
Van rá esély hogy eltalál egy-kettő:P
2/7 anonim válasza:
Ilyen kérdés mellett nektek ez még elég korai tevékenység...
Nem, nem lehetsz terhes, de miért is kerülne előváladék a kádba?
3/7 anonim válasza:
Előváladékos szappant fogtok használni? Vagy hogy kerül bármi a vízbe, ha csak fürödtök? Korábban magára kente az előváladékát, amit most belemos a vízbe?
4/7 anonim válasza:
Nem, nem lehetsz.
Meg ha mégis az lennél, az miért gond? Már elég idősek vagytok, hogy gyereketek legyen. ^^
5/7 anonim válasza:
Én magamról tudom, ha egy nedves női meztelen test hozzám ér, abból szex lesz. Másnál is szerintem. Szóval gumi vagy fogamzás gátló ajánlott a közeljövőben.
6/7 anonim válasza:
Figyelj.. a strandon is terhes leszel? Nem... A vízben pedig elpusztulnak a spermium sejtek, de ha nem akarsz játszani a tűzzel, tényleg csak fürödjetek ;)
7/7 anonim válasza:
nem leszel terhes,
de ha ettől lehetne akkor az ágybol is lehetne nemgondolod,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!