Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Megijedt? Mit csináljak?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megijedt? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok... Hát van egy barátom, egy hónapja és tudni kell róla h egy évvel fiatalabb mint én, és nagyon félős meg aztmondja, h ő nem fog tolakodni és látszik rajta, h még csak most bontogatja a szárnyait, mert első barátnője vagyok! És tegnap szóba jött az első csók és erre lelépett Facebookrol. Aztmondta alvás van, pedig csak 10 óra volt máskor meg hajnali fél egykor is alig enged el! És sztem megijedt! Mit tudok neki mondani, v tenni, h ne féljen v egyáltalán megijedt? Tapasztalatok?

15/L vagyok a srác 14.

2015. júl. 10. 11:49
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Juuuj! Köszönöm h ennyien írtok! Hát mindent megteszek érte! És vasárnap tali, majd akkor lekapom... Am ő olyan, h ha egyszer tudja h kellene, akkor sztem folytatná! :)
2015. júl. 10. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!