Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak a lanyommal?
Figyelt kérdés
Mit csinaljak a lanyommal megismerkedett egy 23 eves ferfival nem tudom hogy mit akarna a 14 eves kislanyomtol decemberben 5 honap mulva 15 de ez lenyegtelen !a ferfinak van gyereke de nem vele el autoja, munkaja!talalkozgatnak is! lehetne ebbol tobb is vagy csak arra megy a ferfi?2015. júl. 9. 17:29
1/8 anonim válasza:
ha csak arra menne, szerintem nem 14 évessel kezdene ki. Amúgy manapság (pontozzatok le nyogodtan) szerintem nagyon gát hogy 20+ évesek 18 alattiakkal járnak, nemtudom miért. Persze a 14 éves lány "sokkal érettebb" a lóf*aszt, azt
2/8 anonim válasza:
Gondolom te anya vagy. Egy apa már rég szétverte volna a srác tökeit. ;)
Beszélgess a sráccal.
3/8 anonim válasza:
A lányod kislány.. a pasi meg már felnőtt... Kizárt dolog, hogy működne. A lányoddal kell megbeszélned.. esetleg tedd válaszút elé.
4/8 anonim válasza:
Hát nem tudom elképzelni sem, mit akarhat egy 23 éves egy 14 évestől. Egyes férfiakat izgat ha megronthat kislányokat. Én nem engedélyezném ezeket a találkákat. A 14 éves tinilányok befolyásolhatóak. Bármire ráveheti az ürge.
6/8 anonim válasza:
Honnan tudhatnánk? Lehet arra utazik,lehet hogy nem.De ha mégis csak a szeretkezés érdekli és ennyire úgymond "sikeres" szóval van autója,munkája,rendes férfi akkor egy érettebb,dögösebb csajt is megkaphatna..neki mégis a lányod kell.Ezt is érdemes figyelembe venni!
Másrészt én 40-esekkel is ismerkedtem már és sokkal jobban élveztem a társaságuk és nem csak a szexet hozták szóba mint a korombeliek..és még mindig szűz vagyok.A lányodtól is függ hogy milyen természete van!
15/L
7/8 anonim válasza:
tény h nem igazán elfogadott az ilyesmi de nem újkeletű a dolog. Régen a fiatal lányokat ilyen idős korukban férjhez adták és volt szex is. beszélj a lányoddal is meg a csávóval is hogy te ezt nem helyesled.
8/8 anonim válasza:
3-asnál a pont azt leszámítva, hogy a válaszút a legnagyobb fäszság amit szülőként csinálhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!