Mit csináljak a 4 éves lányommal? December eleje óta folyamatosan köhög.
Miket használtatok már? Kapott gyógyszert?
Lányom a január-februárt köhögte végig, két antibiotikumos kezelést kapott, de semmi hatása nem volt.
Utána egy hétig mindig kamillás vízben fürdettem meg (mivel inhalálásra nem tudtam rávenni). Ez nagyon sokat javított a helyzeten, plusz párologtattam a szobájában.
Illetve a hagymatea is jót tett (mézzel és citrommal ízesítettem, így megitta).
Ezek a természetes módszerek jobban beváltak, mint a gyógyszerek.
Az viszont komoly, hogy vidd el másik orvoshoz. Az én fiammal is ez volt, 2 hetente vittem vissza a háziorvoshoz, hogy éjjel nem alszunk, annyira köhög. Ő meg azt mondta, hogy biztos allergiás valamire az ágyban, adjak neki Fenistil-cseppet. Persze az ágyat agyon vizsgáltuk, mi a fenére lehet allergiás, és a Fenistil-csepp sem használt semmit.
Aztán elvittem egy másik gyerekorvoshoz:
1. Akár az alvókában lehet poratka, ami allergizál, tedd be a fagyasztóba egy napra.
2. Füll-orr-gégészet
3. Vérvizsgálat
4.Pulmonológia
5. Allergiateszt
6. Reflux is lehet, gasztroendrológai (jól írom?), a tejet zárjátok ki, hátha jobb lesz, azt a bacik is nagyon szeretik, jobb ha ilyenkor nem iszik.
A 2. pontnál kiderült, hogy arcüreg gyulladása van. Teljesen ki voltam akadva, hogy a háziorvos ezt képtelen volt diagnosztizálni!!!
Sajnos a fiam hajlamos rá, azóta telente törzsvendégek vagyunk ennél a fül-orr-gégésznél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!