Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsenek olyan normális fiúk akik nem csak szexre mennek? (Bocs a kivételnek) 14/l
Figyelt kérdés
2015. júl. 6. 17:30
21/27 anonim válasza:
Ha csak beszélgetni szeretnél és semmi mást akkor írj :D
22/27 vonószenekar válasza:
Bocsánat, hogy én is válaszolok, annak ellenére, hogy szülő vagyok. Szerintem ne általánosítsatok, hogy az a fiú, akinek drága telefonja, és márkás ruhái vannak, az nem lehet értékes ember. Az én fiam gimnazista, nagyon jó tanuló, mindennap edzésre jár, rengeteget "dolgozik". Én amit tudok, azt megveszem neki, pedig tudom, hogy csak külsőség. Egyébként van barátnője, akivel hétvégenként eljárnak sétálgatni, moziba. Nem szexre kellenek egymásnak. Remélem.
23/27 anonim válasza:
Mert ilyen a generikai beállítottságunk. Akik azt írják, hogy nem a szexre mennek, ha jól nézel ki, és egyszer túlzottan belejönek tapizás közbe, ugyanúgy lefeküdnének veled, mint mások. TE vagy a felelős azért, hogy a barátodnak ezt az ösztönét kordába tartsd. Amennyiben ez nem sikerült az a te hibád is! 18/F
24/27 anonim válasza:
Viselkedj úgy, hogy ne akarjanak rögtön az ágyba vinni.
Ja, a palacsintasütés megy már?
25/27 anonim válasza:
Azért,mert ebben a korban tombolnak a nemi hormonok,később csendesülni fog.
26/27 anonim válasza:
Talán ha nem nézne úgy ki minden harmadik 14 éves lány mint egy r**anc, akkor nem a szex jutna róluk a fiúk eszébe.
27/27 gyilki válasza:
Amelyik fiúnak nem fordul meg a szex a fejében az vagy meleg vagy legalább langyos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!