Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Hogyan jussak el a barátnőmmel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan jussak el a barátnőmmel az első csókhoz? 14/f

Figyelt kérdés
2015. júl. 5. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Kellö izgatottsággal de emellett türelemmel és megértéssel!
2015. júl. 5. 23:03
 2/6 A kérdező kommentje:

Hogyan vezessem rá hogy én ezt akarom?

És persze hogy ő is akarja

2015. júl. 5. 23:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha már együtt vagytok, egyértelmű, hogy csókolóztok is. Fogd meg a derekát, húzd magadhoz és csókold meg. Ilyen egyszerű. Nem olyan nagy dolog ez, mint a szex. 18/L
2015. júl. 5. 23:08
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 5. 23:11
 5/6 kovacsmark99 válasza:

szia!

Saját tapasztalatomat osztom meg veled. Én nem rég szakitottam. Én speciel úgy csináltam, úgy csinálnám, hogy elhivod valahova. Lehet ez egy park, Bp esetén Budai vár, Margitsziget, Kopaszi gát... Valahol megáltok megöleled. Majd egy kicsit engedsz a kezeddel, eltávolodsz tőle, majd mélyen a szemébe nézel. Ha szükséges kicsit megsimogatod az arcát. Ha látszik rajta, hogy ő is a szemedbe nézed, akkor valószinüleg vette az adást, és kész a csókra. Hajolj oda hozzá, és csókold meg. Hajrá

2015. júl. 6. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi
2015. júl. 6. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!