Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszek neki? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Találkoztam egy fiúval kb. 1 hónappal ezelőtt. Egy lány, aki egy társaságban volt velünk azt mondta, hogy tetszek neki. Azon a fesztiválon ahol találkoztunk az a fiú többször is megpuszilt és mindig figyelt, ezért én is úgy gondoltam, hogy tetszek neki és lehet, hogy lesz valami a dologból(megkedveltem). Pár sort beszélgettünk már az interneten és egyszer csak nem írt nekem egy hónapon keresztül. Nem értettem, hogy miért (később megtudtam, hogy ő fél összejönni velem, mert túl jónak talál engem önmagához képest), de pár nappal ezelőtt válaszolt az 1 hónapja feltett kérdésemre, De 2 napja megint nem válaszol. Most akkor mivan? :D Tetszek neki vagy nem? Csak szórakozott esetleg? 15/l2015. júl. 3. 21:32
1/2 anonim válasza:
Kicsit önbizalomhiányosnak tűnik , szóval ha neked bejön vedd kezedbe az irányítást és ösztönözd , beszélgess vele :)
2/2 A kérdező kommentje:
Csak félek, hogy nehogy azt higgye hogy nagyon nyomulós vagyok :D
Mert eleve az egész beszélgetést én kezdeményeztem egy haverja tanácsára :/
2015. júl. 3. 21:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!