Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 2 iker lány, mind a kettőjüknek tetszek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ugyan úgy néznek ki és nem merem megszólítani őket pedig folyton néznek :) Mindig együtt járnak a suliban, az osztályuk mellettünk van, hogyan kezdeményezzek? Mind 2-jükkel beszélgessek (szerintem összevesznének) vagy hogyan legyen segítsetek! :0 17f ők 162015. máj. 15. 12:26
1/7 anonim válasza:
Honnan veszed hogy tetszel nekik? Az hogy néznek, sokmindent jelenhet.
2/7 anonim válasza:
Az ikrek sokszor legjobb barátnők is, ha mindkettőnek te tetszel, egyikkel se kavarj, mert ha miattad vesznek össze, tönkretettél egy testvéri legjobb barátságot, ami nagyon sok fájdalommal járhat nekik
3/7 A kérdező kommentje:
1. Akik lányok eddig néztek megkérdeztem őket és mind azt mondta azért néz mert helyes vagyok. Nem azért mert verekedni akart :D #2 Amíg nem ismertem meg őket nem tudhatom milyenek, szóval tippeket kérek, hogyan lépjek finoman, hogy ne haragítsam őket össze
2015. máj. 15. 13:14
4/7 Mokyu! válasza:
A hárem ending a megoldás mindenre
5/7 anonim válasza:
ha mindkettőjüknek tetszel akkor nagyjából egyenes az út a hármasig, illetve felváltva randizásig... és jót nevetnek mögötted, hogy nem tudod kivel vagy épp
6/7 anonim válasza:
Nézd meg, ha egypetéjűek akkor még egyszerre is lépnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!