Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi idő után mutattátok be...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után mutattátok be a párotokat a szülőknek?

Figyelt kérdés
Milyen volt a bemutatás?
2015. jún. 30. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
-1perc
2015. jún. 30. 21:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Bonyolult..a Barátnőm már 3 hét után bemutatott,én olyan 1 hónap körül.
2015. jún. 30. 21:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én egy PowerPoint bemutatót tartottam bekik. 2-szer 45 perc, 15 perces szünettel.
2015. jún. 30. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is bemutathatna valaki...
2015. jún. 30. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:

4. randi után ott aludtam, mert bulizni voltunk és már elment az utolso vonat is. Hajnalban összefutottam az apjával mikor mosdóba ment xd. Anyukájával fogalmam sincs mikor találkoztam először.

Én őt másfél hónap után "mutattam be". Azért van idézőjelben, mert csak futólag mikor beléptünk az ajtón volt egy gyors puszi-puszi xy vagyok és ennyi. Idővel ugyis megismertük egymás szüleit és ők is minket alaposabban.

23/F és 21/L

(akkoriban 19 és 18)

2015. jún. 30. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!