Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válás után, hogy mutattátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válás után, hogy mutattátok be az új párotokat?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves fiam és 5 éves lányom. Ha odakerül majd a sor és szeretném bemutatni az új páromat nekik, hogy csináljam?

Esetleg olyan film ami hasonló témájú tudnátok?

2015. jan. 26. 13:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem 5 éves a kislányom. Megmondom őszintén nem is nagyon emlékszem, pedig nem volt rég. Így filmeket meg ilyeneket nem néztünk, az biztos. Meséltem róla, hogy anya megismerkedett valakivel, X-nek hívják. Először csak kicsit találkoztak, például hazavitt minket az oviból. Nálunk mondjuk nehezítette a dolgot az, hogy a volt férjem folyamatosan az új párom ellen beszélt. Hogy ver engem meg ilyeneket mondott a gyereknek, ráadásul lakhatási problémák miatt együtt laktunk még a volt férjemmel, tehát hozzánk nem jöhetett az új párom. Jó pár hónap eltelt, mire szerveztünk egy közös programot, a budakeszi vadasparkba mentünk. Nem kell szerintem ezt túl gondolnod, a gyerekek nagyon rugalmasak. Legalábbis az enyém nagyon jól ugrotta, még így is, hogy az apja folyton keresztbe tett. (akinek már akkor terhes volt a barátnője, szóval no comment). Szerintem először ne magatokhoz hívd, hanem menjetek valahová, hogy ne érezzék a gyerekek, hogy vele "kell" lenni. Nekünk a vadasparkos dolog nagyon jól sikerült. Ha elfáradt felvette a nyakába, etették az állatokat. Szerintem erre nincs igazán jó módszer, mert nagyon gyerek függő.
2015. jan. 26. 14:39
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszodat!!
2015. jan. 27. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!