Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Kapcsolatfüggyö vs szerelem?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kapcsolatfüggyö vs szerelem? (szeretet)

Figyelt kérdés
több mint egy éve ismerjük egymást.Nem igy ismertem meg aki idegbeteg lenne.egy nyugott jo természetü,viccelödös fiu ,akivel jo volt és sokat lehetet neveteni.Azt mondja hogy azért lett ilyen ,mert én tettem ilyené.pedig én is nyugott természetü vagyok ,és nem vagyok olyan hisztérika sem .Nagyon aproságon szokta felhuzni magát.és ilyenkor félek töle,sokszor elsem merem mondani a véleményem.sokszor lelkileg is bánt.hozzáteszem én szeretem .és sokszor mondja hogy szeret.Amugy nagyon jó szive van

2015. jún. 29. 05:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem igazán értem a kérdést. A párom is elég ideges természetű. Ha látom, hogy felforr az agyvize, próbálom megnyugtatni, neked is ezt javaslom. Én ettől függetlenül megmondom a véleményemet neki, ha valakinek valami nem tetszik, egy "kevésbé idegbeteg" is képes rajta veszekedni, főleg hogy a legtöbb pasi nem(jó, akkor nehezen...) bírja elviselni ha nem neki van igaza. Na meg, ha valami ami konfliktust okoz sokáig nincs megbeszélve, amikor egyszer szóba kerül, csak még feszültebb lesz mindkét fél, mert olyankor már "betelt a pohár", és a kapcsolat is rámehet ha olyan dolog. Sosem félek barátomtól, tudom hogy szeret és nem ütne meg vagy ilyesmi. Ha egy pasi megüti a barátnőjét nagyon rossz, lehet otthagyni, máskor is képes lesz rá. :( Barátod lehet már idegességében mondta, hogy miattad lett ilyen.
2015. jún. 29. 07:04
 2/3 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2015. jún. 30. 10:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2015. jún. 30. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!