Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Első sex pasimmal 3 hónap...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első sex pasimmal 3 hónap után szűzen?

Figyelt kérdés

Még szűz vagyok, a barátommal szerelmesek vagyunk mindketten. Neki nem én lennék az első. Már nagyon vágyom rá, petting már volt.

Túl korai lenne? Várjak még?

2015. jún. 28. 17:51
 1/9 anonim ***** válasza:
51%
Ha akarod Ennyire akkor csináltasd meg magad.Korotokat se tudjuk lehet csak kihasználni akar.
2015. jún. 28. 17:53
 2/9 To7ka ***** válasza:
100%

Hihi, ilyen kérdésre válaszolni mindig mint méhkasban nyúlkálni! De szórakoztató.

Nem korai. Ne várj. A szex nem erről szól, soha nem erről szólt. Ismerkedtek, megszeretitek egymást, utána megismeritek, felfedezitek egymást. Szerelemből, vágyból, kíváncsiságból. Bármikor! Logikusan, elfog tartani pár hétig, akár hónapig mire odáig juttok hogy ténylegesen szexeljetek, hisz kezdődik szépen sok-sok csókkal, petting, egymás testének felfedezése, és normális esetben sokáig erre terelődik csak a kíváncsiság, lesz egy pont mindig, ami meghúz egy határt. És előbb utóbb ezt eléritek. Ti 3 hónap alatt, szeretitek egymást, vágytok egymásra, kíváncsiak is vagytok, ennyi kell!!:)) Érezzétek jól magatok, tessék utánajárni mitől lesz baba, mire kell odafigyelni, hogy nem fáj, utána meg fedezzétek fel, mi a legjobb!:)

2015. jún. 28. 17:54
 3/9 anonim válasza:

Ha igazan szeretitek egymast, ne varjatok!

Ismerd meg te is a szexualis vilagot!:)

2015. jún. 28. 18:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! 17 évesek vagyunk mindketten.
2015. jún. 28. 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
En az elsővel 5honapot vártam a barátommal ugy érzem megerte :)bar azota nem vagyunk egyutt mar. A masik barátommal pedig eloszor szex volt aztan jöttünk ossze es nagyon eros a kapcsolatunk szoval enm az időtől függ a szex
2015. jún. 28. 19:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Itt az idő, mindent bele! :)
2015. jún. 29. 10:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Ideális idő szerintem.
2015. jún. 29. 14:01
 8/9 anonim ***** válasza:

Csak vágysz rá, vagy többet is gondolsz a dologba?

Szerintem az ideje akkor jön el, ha egyrészt nem csak a szexre vágysz, hanem arra is, hogy a szerelmednek is örömet okozz, másrészt megbízol a partneredben.

Nehogy az legyen a vége, hogy oké megvolt a szex király, és utána nem érdekel. Bár ha tényleg szerelmes vagy nem lesz ilyen.:)

2015. júl. 1. 00:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem kéne ezen ennyit agyalni. Ha szereted őt és vágysz rá, akkor meg kell történnie.
2015. júl. 1. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!