Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első sex pasimmal 3 hónap után szűzen?
Még szűz vagyok, a barátommal szerelmesek vagyunk mindketten. Neki nem én lennék az első. Már nagyon vágyom rá, petting már volt.
Túl korai lenne? Várjak még?
Hihi, ilyen kérdésre válaszolni mindig mint méhkasban nyúlkálni! De szórakoztató.
Nem korai. Ne várj. A szex nem erről szól, soha nem erről szólt. Ismerkedtek, megszeretitek egymást, utána megismeritek, felfedezitek egymást. Szerelemből, vágyból, kíváncsiságból. Bármikor! Logikusan, elfog tartani pár hétig, akár hónapig mire odáig juttok hogy ténylegesen szexeljetek, hisz kezdődik szépen sok-sok csókkal, petting, egymás testének felfedezése, és normális esetben sokáig erre terelődik csak a kíváncsiság, lesz egy pont mindig, ami meghúz egy határt. És előbb utóbb ezt eléritek. Ti 3 hónap alatt, szeretitek egymást, vágytok egymásra, kíváncsiak is vagytok, ennyi kell!!:)) Érezzétek jól magatok, tessék utánajárni mitől lesz baba, mire kell odafigyelni, hogy nem fáj, utána meg fedezzétek fel, mi a legjobb!:)
Ha igazan szeretitek egymast, ne varjatok!
Ismerd meg te is a szexualis vilagot!:)
Csak vágysz rá, vagy többet is gondolsz a dologba?
Szerintem az ideje akkor jön el, ha egyrészt nem csak a szexre vágysz, hanem arra is, hogy a szerelmednek is örömet okozz, másrészt megbízol a partneredben.
Nehogy az legyen a vége, hogy oké megvolt a szex király, és utána nem érdekel. Bár ha tényleg szerelmes vagy nem lesz ilyen.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!