Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » A pasim nem akarja megfogni a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasim nem akarja megfogni a fenekem. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Két hete járunk és ha csókolózásra, vagy egyéb intim dologra kerül sor(nem szex), nem fogja meg a fenekem.Ha odahúzom a kezét, akkor visszahúzza, ha "oda" dörzsölném neki, akkor hátrébb megy.Egyszerűen nem értem, hogy miért ilyen szégyenlős.Nem meleg, mert már voltak kapcsolatai LÁNYOKKAL.Én 18 éves vagyok, ő pedig 17.

2015. jún. 26. 23:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fogd meg te az övét! :P
2015. jún. 26. 23:46
 2/12 Horváth Milla válasza:
100%
Adyyka is nagy csajozos volt megis meleg
2015. jún. 26. 23:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2015. jún. 26. 23:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg vele, mi nyilván nem tudhatjuk. :) Egy normális kapcsolat alapja a kommunikáció, és ha téged ez zavar, akkor őszintén meg kell tárgyalni a dolgokat.
2015. jún. 27. 00:00
 5/12 anonim ***** válasza:
76%
ne gyerekekkel kezdj, hanem férfiakkal, akik megadják azt amire szükséged van... ez szánalmas, már bocs.
2015. jún. 27. 00:00
 6/12 anonim ***** válasza:
37%

Mi a pacif@ szért baj az hogy azt reméli hogy nem vagy rib anc hogy b@*$tni akarod magad 0-24-ben, és nem akar elsietni semmit, mert 1 normális kapcsolatot akar..?

Komolyan a f@ sz ki van veletek nőkkel.. (már bocs)

Ha valaki egyből meg akar fektetni az baj, ha valaki 3 hétnél tovább vár azzal hogy f@ szra ránt az is baj.. /-.-\

2015. jún. 27. 00:07
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Várj vele!

Lehet hogy úgy kíván,hogy kiég a műszál az alsógatyájából! :D

Az is lehet,hogy szégyenlős kicsit!

Fogd meg a pisztolyát,kezdeményezz te! :DD

2015. jún. 27. 00:13
 8/12 anonim válasza:
majd én megfogdosom...
2015. jún. 27. 02:13
 9/12 anonim válasza:
100%

Istenem...

Nálunk is eltelt egy kis ido még megfogta a fenekem a barátom,miért kéne mindjárt elso nap mindent...és miért kéne mindjárt megmagyaárzni hogy jaaj tuti nem meleg...attiol mert nem fogja meg a feneked,már egybol nyugtatod magad hogy áá nem meleg...aztán még csodálkozunk,mi lányok néha hogy milyenek a pasik...hátha ilyen szituk vannak hogy jaaj most miértnem fogja meg a fenekem,ne is csodálkozzunk...egyébként ha zavar miértnem neki mondod meg ,ez nem nagy tragédia...

2015. jún. 27. 08:39
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

hát így jár, aki ratyi kisfiúkkal jár :D neked igazi férfi kell, mint én :P

én nálam kérniük sem kell magamtól tapizom a csajokat

2015. jún. 27. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!