Most mit tegyek? Mit csináljak hogy elmúljon a narancsbőr a combom belső feléről meg a fenekem alattvan és kezd a fenekemreis menni.
Olyan közepes erősségűvan hogy nem minden fényviszonynál látszódik de fekve egyáltalán nemtűnikfel.
14 éves lány vagyok 167 cm magas és 57 kg.
3 éve abbahagytam a sportolást mert a tanulásra kellett koncentrálnom.
Az utóbbi időben nemtörődtem az étrendemmel sem.
Körübelül 3 hónapja tűntfel nekem a narancsbőr.A fenekemmel nincs baj formás és kerek . A combom kicsit ducibb.
Mellem alig szinte nincsis még. :/
Üdv a klubban.
Sok jóra ne számíts, kenegetheted feszesítő testápolóval, elkezdhetsz célzottan mozogni és figyelni az étrendedre, de csoda nem fog történni.
Nem tudom mennyire fog beválni, de olyan nagy energiabefektetést nem igényel, úgyhogy szerintem érdemes megpróbálni.
Kétféle dolgot ajánlottak nekem mikor ezt kérdeztem,:
1. Váltó-fürdő
Zuhanyzásnál, állítsd jéghidegre a vizet (nem, nem hűvösre, nem, nem hidegre. Jéghidegre.)
Folyasd a problémás területre amíg érzed hogy elzsibbad (fél perc-egy perc kb) utána ne tartsd a víz alá, és állítsd át a vizet forróra. (Ne csak meleg legyen, de azért nehogy megégessen, ellenőrizd olyan bőrfelületen a hőfokot, ami nem fagyott le) Hirtelen irányítsd a forróvizet a lehűtött területre, és ezt is kb egy percig csináld, amíg már nem érzed hogy zsibbad.
Ez élénkíti a vérkeringést a narancsbőrös területen , és állítólag segít rajta. Nem egy-két alkalom, sokszor kell csinálni, de erről én pl el tudom képzelni hogy van hatása.
2.Kávé-kúra
Szedd ki a kávéfőzőből a már használt kávézaccot, és testápolóval vagy valamivel keverve masszírozd át vele a problémás felületet. Aztán mosd le. A koffein is élénkíti a vérkeringést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!