Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerelmemmel már 1 év 8...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmemmel már 1 év 8 hónapja együtt vagyunk szünetet akar? (Ő a lány, lent)

Figyelt kérdés
Napokban láttam, h kicsit máshogy viselkedik majd írta egyik este, h most nem akar velem lenni kell neki 1-2 hét szünet mert, hogy "megfolytom"-őt. De én mindennél jobban szeretem és ő is nagyon szeret(ett). De most még csak beszélgetni se tudok vele és amikor beszéltünk mintha teljesen más emberrel beszéltem volna. Egész nap rá gondolok, nem tudok enni, aludni, többször is rámjön a sírás.

2015. jún. 24. 14:05
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem hát csomószor egymásnál alszunk meg minden, csak most ez van vmiért. Sok kis hülyeség most kijött és pihi van épp :(
2015. jún. 24. 20:37
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de én azt tanácsolom, hogy azonnal kezdj el más lányokkal foglalkozni! Még az is lehet, hogy ő fog utánad futni, ha azt látja, hogy pótolható.

Amúgy könnyen lehet, hogy megtetszett neki valaki.

Én a helyedben nem vacakolnék ezen sokat, megmondanám neki, hogy ha így állunk, akkor ne is keressen többet. De én is sok pofon árán jutottam el oda, hogy rájöjjek, hogy mi tekinthető szerelemnek és párkapcsolatnak és mi nem; és hogy ne alázkodjak meg, ne csináljak magamból egy nő után csúszó mászó alakot olyankor, amikor a másik meg szarik a fejemre.

2015. jún. 25. 23:04
 13/14 anonim válasza:

Kedves Kérdező,

mi lett veletek?

2015. júl. 23. 10:14
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos végleg szakított velem Pedig én tényleg azt hittem van remény. Ott aludtam 2x is nála még az utobbi héten csókolóztunk sokat és mondta 2x is, hogy szeret. Aztán másnap nem is ír semmi. Azután nagynehezen eltudtam jutni hozzá, "megengedte", hogy átjöjjek és akkor mondta, h vége. Azt mondta, h csak azért csókolóztunk meg mondta, hogy szeret mert neki csak az érzés hiányzott, hogy valaki megölelje stb... Jól hülyére vett v kihasználta az érzéseimet nem tudom. Ő tudta, hogy mit akar tőlem, és azt is, hogy én mennyire szeretem őt de azért bejátszott ilyeneket. Így 1000x jobban fájt a dolog. A ráadás még az, hogy vmi kis csiragyerekkel találkozgat mostanába. Le is töröltem faceről meg mindenhonnan, h ne lássam mert csak jobban fájna De nekem még mindig nagyon hiányzik
2015. júl. 24. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!