Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagyott és fáj nagyon. Szerintetek normális?
Úgy kezdődött az egész hogy egyszer szakítani akart velem de én mondtam hogy ne. próbáljuk meg mégegyszer. beleeggyezett. jól elvoltunk. később megint szakítani akart avval a támponttal hogy kihűlt a kapcsolatunk. ő mindig erőltette a szexet de én nem akartam még. mondtam neki hogy egy évet minimum várni szeretnék. erre elkezdett veszekedni hogy ezt hogy gondolom. szakított velem egy hete kb.. nagyon csúnyán viselkedett. hozzátenném hog, facebookon tette meg. a testvérétől kiderült hogy miközbe együtt voltuni megcsalt. lefeküdt 3 lánnyal.. meg azt is mondta a testvérének hogyha én belementem volna nem hagyott volma itt..én minden megtettem hogy jó legyen. felmentem hozzá beszélninúgy hogy rám se figyelt mintha megse hallaná úgy csinált...nagyon fáj. szerintetek? valami ötlet?
15/L
A fájdalom majd elmúlik.
Vele ne törődj többet, nem szeret.
Hát most le lehet hurrogni, de sztem hagyd a jó büdös francba, a viselkedéséből csak az következik, hogy nem szeretett és csak meg akart fektetni.. oké h a férfinek vannak szükségletei, de sztem legalább is, magamból kiindulva tudtam várni több mint egy évet, és nem csaltam meg a párom..
Ha szeret nem csal meg ennyi, ha megcsal akkor nem szeretett, és innentől hol a probléma? Lépj túl rajta, nem könnyű, de keresd tovább az igazit, mert nem ő volt az.
Na igen, a "hülyére vett" fájdalom ami nehezebben múlik, együttérzek...
Nem tart örökké, kezdj valami újat, olyasmit amit még nem csináltál. Keress új hobbit, szórakozást amit akár egyedül is végezhetsz, aztán szépen lassan elmúlik. Ne agyalj rajta, járj társaságba és beszélgess mindenféléről.
Na de hoogy a kérdésre is választ adjak..
Ne foglalkozz vele.. Nem te kellettél neki csak a lyuk.. Bár nem értem ilyen idősen még hova, de ez ma már teljesen normális, ebben a korcs világban..
Lépj tovább, és felejtsd el.. Keress valaki mást aki meg is becsül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!