Az normális, ha nem vágyom többé párkapcsolatra, mióta elhagyott a lány, akit szeretek?
Figyelt kérdés
Nem szeretném még egyszer átélni ezt az érzést. És ha nem ismerkedem, nem fogok senkit ugyanannyira (vagy még annál is jobban) megszeretni, és nem kell újra azt éreznem.2014. máj. 18. 04:28
1/7 anonim válasza:
Csukja,váll, bicepsz, tricepsz, mell, comb, vádli, hát, delta,alkar
3/7 anonim válasza:
Ezt egy darabig szinte mindenki így érzi. Aztán az élet másként alakítja.
4/7 anonim válasza:
egy bölcs ember nem felejt.
most már tudod valószínűleg,hogy hol ba-sztad el.
a következőnél ezt a hibát már nem fogod elkövetni.
ez volt az első komolyabb pofon,túléled.
mivel téged hagytak el,sokkal nehezebb lesz ezt átvészelni,de egyszer elmúlik és vissza kapod önmagad.
5/7 anonim válasza:
Ez normális. Aztán pár év elfog telni, és ha szerencséd lesz, egy olyan lányt ismersz meg, aki az előzőnél jóval több lesz, és bele fogsz szeretni.
6/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Én se nagyon ismerkedek pont emiatt, no women, no cry. Így nincs hatalmuk fölöttem, és nem tudnak ártani se nekem.
7/7 anonim válasza:
Persze, hogy normális. Talán majd évek múlva változik a véleményed, de ha nem, az is normális! És nagyon értékes ember vagy, mert te tudsz igazán mélyen szeretni valakit... nagyon sokan egész életükben nem szeretnek így senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!