Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Velem van a baj? Miért nem...

Velem van a baj? Miért nem találok szép lány létemre egy normális pasit sem?

Figyelt kérdés
Mindenki szerint szép vagyok, kedves, megértő és igényes is. Tényleg adok magamra, vékony vagyok, szerintem mindenem a helyén van, mégse értem miért vagyok egyedül. Volt már pár barátom, de egyik sem volt komoly, illetve futó kalandom is volt néhány. Mindig olyan fiúk találnak meg, akik egyáltalán nem jönnek be, műveletlenek, igénytelenek vagy csak szimplán 2 fejjel kisebbek nálam. (176 cm vagyok). Szerintem nem fűzök túl nagy elvárást a pasikhoz, szóval nem értem miért vagyok még minidg egyedül.
2014. máj. 11. 16:04
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
18/L
2014. máj. 11. 16:04
 2/24 anonim ***** válasza:
95%
Mert a művelt, intelligenciával rendelkező fiúknak nem számítanak a felszínes dolgok, ezért a jó tulajdonságaid nem dobnak sokat számukra egy kapcsolatépítésben. :) Remélem segíthettem. 17/f
2014. máj. 11. 16:06
 3/24 A kérdező kommentje:
szerintem butának sem mondanám magamat.. szóval nem itt lehet a gond. köszönöm a válaszod! :)
2014. máj. 11. 16:07
 4/24 anonim ***** válasza:
20%
Nem minden a külső, hisztis picha.
2014. máj. 11. 16:08
 5/24 A kérdező kommentje:
nem csak külső tulajdonságokat soroltam fel, talán végig kéne olvasni a kérdést, és az agyad is használni mielőtt válaszolnál. További szép napoot!
2014. máj. 11. 16:09
 6/24 anonim ***** válasza:

Azért nem teljesen igaz, hogy a művelt intelligens férfiaknak nem jelentenek semmit a felszínes dolgok. Hiába mondják azt, ha van szemük, akkor számít a külső is nem csak a belső. Amúgy meg, lehet hogy azért nem találsz magadnak megfelelő pasit, mert csak szerinted kicsik az elvárásaid, de igazából nem.

19/F

2014. máj. 11. 16:10
 7/24 anonim ***** válasza:
Szerintem várj türelemmel és tuti fogsz találni valakit. Mindenkinek vannak hibái, ahogy gondolom neked is, ha nem olyan nagy a hiba, akkor tedd túl magad rajta, lehet megszereted az illetőt.
2014. máj. 11. 16:11
 8/24 A kérdező kommentje:
Szerintem egy nőnek legyenek minimális elvárásai, ne álljon össze akárkivel.
2014. máj. 11. 16:11
 9/24 anonim ***** válasza:

A legtöbb "normális" pasi annyira nem kedveli a túl szép,népszerű,nagyszájú lányokat.

A kevésbé intelligenseknek meg nincs olyan önkritikaja ezért simán bepróbálkoznak.

2014. máj. 11. 16:12
 10/24 A kérdező kommentje:
nem vagyok nagyszájú, csupán társasági ember :)
2014. máj. 11. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!