Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Velem van a baj? Miért nem...

Velem van a baj? Miért nem találok szép lány létemre egy normális pasit sem?

Figyelt kérdés
Mindenki szerint szép vagyok, kedves, megértő és igényes is. Tényleg adok magamra, vékony vagyok, szerintem mindenem a helyén van, mégse értem miért vagyok egyedül. Volt már pár barátom, de egyik sem volt komoly, illetve futó kalandom is volt néhány. Mindig olyan fiúk találnak meg, akik egyáltalán nem jönnek be, műveletlenek, igénytelenek vagy csak szimplán 2 fejjel kisebbek nálam. (176 cm vagyok). Szerintem nem fűzök túl nagy elvárást a pasikhoz, szóval nem értem miért vagyok még minidg egyedül.
2014. máj. 11. 16:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Amúgy csatlakozom az utolsónak.

18 évesen nálam kizaró ok hogy vagy 5 pasi volt az életedben azok se komolyan..

18/F

2014. máj. 11. 18:33
 22/24 anonim ***** válasza:
*nak=hoz
2014. máj. 11. 19:30
 23/24 anonim ***** válasza:
írtad, hogy találtál már több pasit is, úgyhogy nem kell aggódnod. csak ismerkedj, és olyanokat válassz, akivel tényleg összeillesz! menni fog az neked! :)
2014. máj. 12. 15:35
 24/24 Ghades válasza:
Minden fiúnak más tetszik, és a szépség is relatív. Ha viszont tényleg igazak a jó tulajdonságok, akkor ne aggódj, hamar találsz valakit. És szerintem nem szabad erőltetni. 16/F
2014. júl. 29. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!