Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Velem van a baj? Miért nem...

Velem van a baj? Miért nem találok szép lány létemre egy normális pasit sem?

Figyelt kérdés
Mindenki szerint szép vagyok, kedves, megértő és igényes is. Tényleg adok magamra, vékony vagyok, szerintem mindenem a helyén van, mégse értem miért vagyok egyedül. Volt már pár barátom, de egyik sem volt komoly, illetve futó kalandom is volt néhány. Mindig olyan fiúk találnak meg, akik egyáltalán nem jönnek be, műveletlenek, igénytelenek vagy csak szimplán 2 fejjel kisebbek nálam. (176 cm vagyok). Szerintem nem fűzök túl nagy elvárást a pasikhoz, szóval nem értem miért vagyok még minidg egyedül.
2014. máj. 11. 16:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Valószínűleg ismét nem találkozik a kereslet a kínálattal.

Én még mindig egy alapos SWOT elemzést javasolnék ill. komolyabb hangsúlyt a marketing stratégiába.

2014. máj. 11. 16:16
 12/24 anonim ***** válasza:
Akárhogy is nézem,belső tulajdonságot nem nagyon írtál..
2014. máj. 11. 16:16
 13/24 A kérdező kommentje:
a kedves, megértő nálad külsőgégnek számít?:D gond van a szövegértéseddel?:D
2014. máj. 11. 16:17
 14/24 anonim ***** válasza:

Ami neked " tarsasági ember" az nekünk nagyszájú..

Én valamennyire normalisnak nevezhető vagyok,több hasonló baratom van,egyikünknek se bejövős ha egy lány naponta 10 másik pasival kokettál.

18/F

2014. máj. 11. 16:28
 15/24 anonim ***** válasza:
11sorbol 1et tesz ki ez. Nem nagyon... Nálad sem zöld teljesen a szövegértés.
2014. máj. 11. 16:29
 16/24 anonim ***** válasza:

Ennek több oka is lehet...

-például, hogy spontán nem vagy szimpatikus az illetőnek

-azért nem kezdeményez nálad egy fiú, mert azt veszi észre, hogy nem igen passzolnátok össze

-vannak fiúk, akik félnek a szép lányoktól (ezt nevezik általában töketlenségnek, és elvárják, hogy a lány hívja el randira)

-azt gondolják, az egekben lehetnek az igényeid a külsőd alapján

-túl sok/jó lennél nekik

-az egyszerűbb lányokat kedvelik

Ezer meg egy oka lehet. De általában ezek a jellemzőek. A lényeg, hogy légy nyitott, legyél egyszerű, titokzatos, és mégis lássanak benned ez miatt valami pluszt, amivel megtudnál fogni egy pasit.

Am lehet, hogy a nyitottságod is elriasztja őket... vannak akik a csendesebb csajokat szeretik. Nem tudom, igazából fingom sincs, elég nehéz manapság belelátni a férfiak fejébe, vagy kiigazodni rajtuk.

2014. máj. 11. 16:35
 17/24 anonim ***** válasza:

én nem a külső alapján ismerkedem. A belső tulajdonságoknál viszont nagyon számít az intelligencia, és kevesen tudnak ennek az elvárásomnak megfelelni.

23/F

2014. máj. 11. 16:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Komolyan sírok a válaszokon... Ha normális lánynak tartod magad, akkor a normális pasik idővel felfigyelnek rád. Én normális srácnak tartom magam, és igaz, engem is sokszor olyanok találnak meg, akik nekem nem jönnek be. És nem a kulsorol beszélek. Ha gondolod beszélgethetünk. 20f
2014. máj. 11. 16:52
 19/24 anonim ***** válasza:

Lehet mert idézlek " volt pár barátom, de nem komoly, futó kalandom is néhány."

18 évesen ez túl előnyös, ne csodálkozz, hogy csak megdugni akarnak.

2014. máj. 11. 18:27
 20/24 anonim ***** válasza:

Lehet mert idézlek " volt pár barátom, de nem komoly, futó kalandom is néhány."

18 évesen ez nem túl előnyös, ne csodálkozz, hogy csak megdugni akarnak.

2014. máj. 11. 18:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!