Velem van a baj? Miért nem találok szép lány létemre egy normális pasit sem?
Valószínűleg ismét nem találkozik a kereslet a kínálattal.
Én még mindig egy alapos SWOT elemzést javasolnék ill. komolyabb hangsúlyt a marketing stratégiába.
Ami neked " tarsasági ember" az nekünk nagyszájú..
Én valamennyire normalisnak nevezhető vagyok,több hasonló baratom van,egyikünknek se bejövős ha egy lány naponta 10 másik pasival kokettál.
18/F
Ennek több oka is lehet...
-például, hogy spontán nem vagy szimpatikus az illetőnek
-azért nem kezdeményez nálad egy fiú, mert azt veszi észre, hogy nem igen passzolnátok össze
-vannak fiúk, akik félnek a szép lányoktól (ezt nevezik általában töketlenségnek, és elvárják, hogy a lány hívja el randira)
-azt gondolják, az egekben lehetnek az igényeid a külsőd alapján
-túl sok/jó lennél nekik
-az egyszerűbb lányokat kedvelik
Ezer meg egy oka lehet. De általában ezek a jellemzőek. A lényeg, hogy légy nyitott, legyél egyszerű, titokzatos, és mégis lássanak benned ez miatt valami pluszt, amivel megtudnál fogni egy pasit.
Am lehet, hogy a nyitottságod is elriasztja őket... vannak akik a csendesebb csajokat szeretik. Nem tudom, igazából fingom sincs, elég nehéz manapság belelátni a férfiak fejébe, vagy kiigazodni rajtuk.
én nem a külső alapján ismerkedem. A belső tulajdonságoknál viszont nagyon számít az intelligencia, és kevesen tudnak ennek az elvárásomnak megfelelni.
23/F
Lehet mert idézlek " volt pár barátom, de nem komoly, futó kalandom is néhány."
18 évesen ez túl előnyös, ne csodálkozz, hogy csak megdugni akarnak.
Lehet mert idézlek " volt pár barátom, de nem komoly, futó kalandom is néhány."
18 évesen ez nem túl előnyös, ne csodálkozz, hogy csak megdugni akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!