Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért idegesít a párom?
Figyelt kérdés
Tegnap óta az agyamra megy..kitalàlta,hogy el kell vinnie a laptopjàt egy fiú "baràtjànak",nekem ez nem tetszett,és azóta minden fel*assza az agyamat...Voltak kisebb "félrelépései" de megbocsájtottam..De én aligha követtem el hibàkat,és ha én barátkozok lányokkal akkor megy a sírás,hiszti...Elvileg ez a srác nagyon jó barátja,de ha nekem össze jönne egy lànnyal a barátság egyből el is szúrja...Szerintetek normális,hogy ideges vagyok,vagy inkàbb hagyjam az egészet és nyugodjak meg? 2 éve vagyunk együtt,17/F2015. jún. 22. 09:22
1/12 anonim válasza:
Mik azok az apro felrelepesek? Amugy sose.jonnek ossze ujra egy csajjal aki megcsal
2/12 anonim válasza:
Hagyd az egeszet, ha nem jossztok ki egymassal akkor nincs minek eroltetni... es, ha voltak kisebb"felrelepesei" akkor azok a jovoben is lesznek.
3/12 anonim válasza:
Beszéljétek meg. Lehet h megjött neki
4/12 A kérdező kommentje:
Nem csalt meg,és ne aggódj én sem...Hàt egy régi srác ismerősébe "szerelmes" lett,miközben én ott voltam neki..
2015. jún. 22. 09:31
5/12 A kérdező kommentje:
Alapból jól kijövünk,csak nem bízok egy fiúban sem....
2015. jún. 22. 09:32
6/12 anonim válasza:
Most kezdek rájönni,hogy az összes csaj k**rva tisztelet van kivétel nincs.
Sokan jönnek majd azzal áhh dehogy az az összes csak rossz a társaságom.Nagy lósz*rt nem bírnak magukkal ha nedvesedik a p*cijuk most 4 csaj van rám nyomulva akinek pasija van ....
Úgy vicc az egész ahogy van,soha ne higgyél egy olyan élőlénynek se aki 7 napig vérzik és nem pusztul el.
7/12 anonim válasza:
-az
Meg annyit a nőd úgyis csal téged,ha tudsz róla ha nem.
Kevés van aki normális mert 90% egy agysejttel született azt is el drogozta.
8/12 A kérdező kommentje:
Te kérdeztél is meg válaszoltál is itt z oldalon.. :D Am hiszek neki,bízok benne,ő is tudja,hogy nem csalnám me,eszembe se jutott,hogy más lánnyal kikezdjek,pedig megvannak a lehetőségek.. :) Csak minden hülyeséget beleképzelek ebbe az egészbe..
2015. jún. 22. 09:40
9/12 A kérdező kommentje:
De 17 évesek vagyunk,csak nem csalt meg..meg bízok benne.
2015. jún. 22. 09:41
10/12 anonim válasza:
Voltak kisebb félrelépései,elvitte a laptopját mert muszáj volt..., fiú<->lány barátság nem kompatibilis dolog.Szerintem nem te képzelsz túl sokat az egészbe szimplán gyanús.Kérdezek is meg válaszolok is,mert hasonló a téma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!