Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti ráhajtanátok egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ráhajtanátok egy olyan csajra akinek van pasija?

Figyelt kérdés
Az a helyzet régóta nem volt barátnőm de viszont most több is lehetne :D Egy közös van bennük az az kettő az összesnek pasija van,meg mindegyiknek bejövök és próbálkoznak.Azért nem hajtottam rájuk mert etikátlannak éreztem a dolgot de már kiábrándultam ebből mindenki megcsal mindenkit meg ilyenek miatt.Nem tudom mit kéne csinálnom.Ti mit tennétek a helyembe??
2015. jún. 22. 07:14
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10# Valamilyen szinted igazad van,ezek azok az emberek akik valakit ki tulajdonítanak és nem nézik a másik felett a kapcsolatban.Ha meg akarja tenni valakivel úgyis megfogja én meg a helyzeteket halasztom el ezzel meg az emberek 80%-a leszarná ha az én nőmet meg dughatja.
2015. jún. 22. 09:15
 12/16 A kérdező kommentje:
*leszarna engem ha az én nőmet meg dughatja*
2015. jún. 22. 09:16
 13/16 anonim ***** válasza:

"és nem nézik a másik felet a kapcsolatban"

Nade miert kellene nezni? Nyilvan a legjobb baratom nojere nem hajtok ra, de egy szamomra vadidegen emberrel en miert foglalkozzak? Azzal foglalkozzon a csaja, az o kettejuk viszonya engem nem erdekel.

Ha jo es stabil a kapcsolatuk, akkor ugyis lepattintanak, ha meg nem akkor hulye lennek nem rahajtani.

2015. jún. 22. 09:32
 14/16 anonim ***** válasza:
Na én viszont megint olyan vagyok, aki ellene van a dolognak. Nekem is nagyon szarul esne, ha valaki ráhajtana a csajomra (volt már ilyen), viszont ahogy az egyik válaszoló mondta, a mai csajok 99%-a ilyen "retek", semmire sem jók, csak luknak. Nehéz döntés, én talán nem mennék bele.
2015. jún. 22. 10:25
 15/16 anonim ***** válasza:

Attól függ mivel hajtasz rá.

De legtöbb esetben ku.rvára kijön a bele

2015. jún. 22. 10:31
 16/16 A kérdező kommentje:
kiégtem xD
2015. jún. 22. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!