Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van sok jó faszinak ronda csaja, mint jó csajnak ronda pasija?
Kicsit leegyszerűsítettem, de ez a lényeg. Mostanában sokat látok (már amennyire férfi szemmel meg tudom ítélni)jobb faszikat csúnyácska lányokkal. Tényleg nem akarok bántani senkit és tény hogy egyik lány sem úgy csúnya , de ahhoz képest nem szépek.
Most meg az egyik haverom, aki külsőleg sztem helyesebb jóval mint én összejövett egy olyan csajjal akivel még én sem jönnék össze. Majdnem 2* olyan nagy (és nem magasságban)
Bezzeg olyant még nem láttam hogy egy tényleg fullos csaj, aki szép, szexi, okos, összejön egy átlagos sráccal . Mellettük csak az izmos gorillákat és ilyen piperkőc hülyéket látok.
Félreértés ne essék, hála istennek van barátnőm, akivel egy álom az élet, de ez a kérdés tényleg érdekel
Nos. Ezt én is észre vettem. Leszavazás ide-oda. Én mindig megmondtam a véleményem és most sem tartok kivételt.
Vannak srácok akik egész egyszerűen bátorságot sem mernek meríteni hogy már akár egy velük egy kaliberű lánynál próbálkozzanak.
És vannak a szép lányok akiknek csak a rajos,gizda,party arc srác jön be. Tehát a belső értékek nagy ívben hidegen hagyják. Csak a külső számít. Mind ismertek ilyen lányokat,szinte már csak azokat lehet látni. Persze mindíg van kivétel de mondjuk 10 ből ha 2 aki a belsőt is nézi.
Ez 20 éves korukig megy. Aztán a szerencsésebb hányados(akik még nem estek teherbe) kapkodnak a normális pasik iránt! Mondjuk ígyis-úgyis.
A rajos,gizda,party arc sráccal nem fog tudni családot alapítani ;)
Ebből is látszik, hogy a nőknek jobban számít a külső, mint a férfiaknak. Mert van egy jól kinéző nő, akkor nehogy már egy átlagos kinézetű pasival jöjjön össze, még ha az normális is amúgy.
Egy jól kinéző palinak meg elég ha a lány kedves, helyes, jó belső tulajdonságai vannak, ha külsőre nem is tökéletes, neki az már elég.
8:14-es, te aztán megfogtad a lényeget, tipikusan te vagy az a csaj, akit feminácinak hív a többi nő is. Pont ezt írta a kérdező, hogy SZERINTE nem néznek ki olyan jól. A szépség relatív. De azt azért a vak is látja, hogy vannak olyan típusok -mind pasiknál, mind csajoknál- akiket mindenki szépnek/helyesnek tart, és vannak akiket nem. Ezen kár is vitatkozni, így van és kész.
Kedves kérdező, egyébként jól látod, ez általában így van. Viszont szerintem a probléma eredete ott keresendő, hogy a "fullos" csajok tetű mód elutasítóak és lekezelőek (tisztelet a kivételnek, én is ismerek jópárat), és a normális faszik nem is foglalkoznak igazából velük, mert csak a baj van vele, önnizalomrombolásra jó, másra nem. Inkább keres olyan lányt, aki értékeli.
A másik oldalon pedig pont az van, hogy a csajnak az a pasi kell, aki annyira suta, hogy nem lehet jobban "lekezelni", mint amilyen mélyen van alapból, de apuci legalább megveszi neki a drága csőgatyát meg a swag szemüveget, jó esetben gyúr is (legalább ez pozitívum), biztos neki is csurran-cseppen valami, gondolhatja a lány. Meg ha jól néz ki a pasim, az jó lesz a kirakatba.
És rajtuk túllépva vannak A Nők, akik simán lehetnek fullosak, mert a személyiségükkel, nyitottságukkal kiütik a plafont a 10-es skálán. Én személy szerint mindig megtalálom az ilyen csajokat, mert sugárzik belőlük valami, ami a fentebbi kategóriába tartozó lányokban nemhogy nincs meg, de pont az ellentettje van, taszító kisugárzásuk is van.
Ronda pasi+"jó" csaj= a pasinak -relatíve- sok pénze van
"Jó" pasi+ronda csaj= nem a külső alapján ítéli meg a csajt
@13:35 ös. Ezt szebben én sem tudtam volna leírni.
De egy biztos. Ezek a fullos beképzelt csitrik mind elhasznált lomok lesznek huszonéves korukra, és nem hogy normális pasiknak de a kutyának se fognak kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!