Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ti ráhajtanátok egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ráhajtanátok egy olyan csajra akinek van pasija?

Figyelt kérdés
Az a helyzet régóta nem volt barátnőm de viszont most több is lehetne :D Egy közös van bennük az az kettő az összesnek pasija van,meg mindegyiknek bejövök és próbálkoznak.Azért nem hajtottam rájuk mert etikátlannak éreztem a dolgot de már kiábrándultam ebből mindenki megcsal mindenkit meg ilyenek miatt.Nem tudom mit kéne csinálnom.Ti mit tennétek a helyembe??
2015. jún. 22. 07:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%

"Azért nem hajtottam rájuk mert etikátlannak éreztem a dolgot"

LOL.

Persze hogy rahajtanek. Ne rohogtess mar, nem a te dolgod hogy a csajnak van-e baratja van nem.

Amugy meg nincs foglalt no, csak amelyiken fekszenek!

2015. jún. 22. 07:35
 2/16 A kérdező kommentje:

De nem köcsögség?

Fordított helyzetbe eléggé szarul esne.Meg bármi gond lenne minden rajtam csattanna:D

2015. jún. 22. 07:39
 3/16 anonim ***** válasza:

De miert lenne mar kocsogseg?

Meg azt sem tartom kocsogsegnek, ha egy csalados, ketgyermekes csajra hajtanal ra, arra inkabb azt mondanam hogy meredek, de egy olyanra aki nem hazas, hanem baratja van?

A csajok amugy is szeretik elhinteni magukrol hogy van baratjuk, attol tunnek felnottebnek, kozben meg vagy nincs, vagy szar a kapcsolat.

Ne gorcsolj ezen. Neked semmi kozod ahhoz hogy a kiszemelt csajnak van-e baratja vagy nincs. Ha annyira szoros a kapcsolat akkor ugyis lepattintanak.

2015. jún. 22. 07:52
 4/16 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van,csak ilyen csajoktól nem tudom várjam-e a csodát semmi biztosíték nincs arra,ha mással megcsinálták velem miért ne csinálnák meg.
2015. jún. 22. 08:04
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Azért jó tanácsokat osztogatsz a kérdezőnek, kíváncsi lennék mit szolnál ha éppen a barátnőd ezt veled tenné meg, persze most jön a nagy duma h kit érdekelne stb. mert laza csávó vagyok.. aham persze. A kérdésedre pedig a véleményem:

1. igen is etikátlan

2. Jól mondtad te lennél kakiba

3. És ahogy leírod h van pasijuk, de még is bejössz nekik meg próbálkoznak.. hát no comment. Majd mikor összejönnek veled és a látóhatáron feltűnik még egy szimpi kan veled is ugyan ezt fogják csinálni nyugodj meg, ha meg nem érzik jól magukat a pasijaikkal akkor meg miért nem szakítanak(megjegyzem ez lenne a korrekt), miért kell a másikat átbaszni, vagy ha nem jön össze veled akkor addig sem maradnak pasi nélkül, ha nincs ló jó a szamár is?

Én személy szerint hagynám őket a francba, ezek kiégett ribik, keresnék normálisabbat..

2015. jún. 22. 08:10
 6/16 A kérdező kommentje:
Csak sajna a keresés a baj.Nem vagyok az a típus aki mindenkihez oda megy és mindenkit leszólít.
2015. jún. 22. 08:19
 7/16 anonim ***** válasza:
93%

Huhuu, hány ilyen nővel volt dolgom, vagy 2 évig így nyomtam.

Legjobbak, mert nem akarnak többet csak dugni(nem is szabad többet, mert téged is ugyan úgy átvernének).

Én a helyedben simán bevállalnám, a mai nők 99%-a egy retek, fogalmuk nincs róla mi az a hűség, szal nem kell rajta sokat agyalni, többre úgy se jók.

2015. jún. 22. 08:28
 8/16 anonim ***** válasza:
Gondolj bele, ha a csaj megcsalja a barátját veled, otthagyja a barátját, összejön veled nem kell kis idő és utána téged is ugyan úgy megcsal...kutyából nem lesz szalonna...és miért ne tenné meg veled is ugyan úgy mint a jelenlegi barátjával? :D
2015. jún. 22. 08:48
 9/16 A kérdező kommentje:
Ezt már leírtam én is ... :D
2015. jún. 22. 08:52
 10/16 anonim ***** válasza:
49%

Na, jonnek a kis frusztralt, felos kisfiuk :)

Sracok, elso korben ott tartunk, hogy kezdemenyezzen-e olyan csajnal akinek van baratja. A megcsalas meg az ilyen hulyesegek a dolgok tovabbgondolasa. Ki tudja mi jon? Lehet hogy megismer teged, megszeret, szakit a baratjaval es utana bonyoloduk bele veled egy komolyabb kapcsolatba. Ez problema? Ugyan.

Lehet hogy megcsalja a baratjat veled, aztan vivodik koztetek, es a vegen melletted kot ki. Vagy nem. Ez problema? Dehogy.

Az emberi kapcsolatok rettento bonyolultak, nem lehet ilyen egybitesen hozzaallni, hogy hat szakitson elobb es aztan kezdemenyezzen.

A vilag folyamatosan valtozik, az emberek is valtozank, kavarog minden ossze-vissza, ti meg ilyen statikus dolgokban gondolkodtok, szerintem hulyeseg.

Az eselyt mindig meg kell adni annak hogy megtalalod a szamodra tokeletes part, meg akkor is ha neki eppen mas parja van.

A masik oldalrol nezve: ha a csajom/felesegem engem elhagy egy masik pasiert, annak nyilvan oka van. Ezt az okot nem szunteti meg az ha nem hajtanak ra. Hajtsanak ra nyugodtan, es biztos vagyok a kapcsolatomban, tudom hogy le fogja oket szerelni. Ha pedig megsem, akkor menjen isten hirevel, sok boldogsagot kivanok neki. Aki menni akar azt nem lehet es nem is kell viszzatartani, mert ugyis menni fog.

A felos, onbizalomhianyos kisfiuk gorcsolnek allandoan azon hogy jaj rahajtanak a csajomra, mi lesz. Ok is szoktak agresszivkodni, hogy majd jol megverik a masik fickot. Az ilyenek belul felos ovisok mind.

Ne legyetek ilyenek.

2015. jún. 22. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!