Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Csak én gondolkozok így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolkozok így?

Figyelt kérdés

Nehéz így szavakba foglalni,ezért elnézéseteket kérem,hogyha rosszul,netán érthetetlenül fogalmazok.

Így,15 éves fejjel úgy látom a dolgokat,hogy minek a szerelem?Teljesen feleslegesnek érzem,idő és energiapazarlásnak látom,hogy szerelmes legyek,sőőt,párkapcsoltba lépjek.Hisz' mi értelme?Séta?Csók?Ölelés?Igazi párkapcsolat komoly,felnőtt emberek között történik,nem tizenéves gyerekek között.Igen,gyerekek vagyunk,és nem kéne felnőttet játszanunk,hogy így szeretem őt,meg úgy szeretem őt.Így -én legalábbis- nem akarok egyelőre szerelmes lenni,inkább kerülöm ennek a gondolatát is,nem akarok felhők között álomvilágban élni.Tisztán és racionálisan akarom szemlélni a körülötten lezajló eseményeket,objektíven,mert a szerelem elvakít,szubjektív képzeleteket alkot,rosszakat és hamisak.

Csak én gondolkozok így?Vagy netán rosszul is gondolkodok?Pozítiv és negatív véleményeket is szívesen várok!

2015. jún. 18. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Te tuti lány vagy
2015. jún. 18. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Igen gyerek vagy, de ettől még ugyanúgy lehetsz szerelmes, és ez nem azon múlik hogy akarsz-e az lenni, mert ha jön majd valaki akkor az leszel és kész, ez ellen tenni nem lehet és nem is kell, hiszen semmi gond nincs ezzel tinikorban sem már.

A szerelem nem olyan mint a romantikus filmekben, nem abból áll hogy kézen fogva sétáltok egymással a parkban nevetgélve és csókolóztok meg hasonlók. Két emberről szól akik egymás mellett vannak, megértik egymást, jól megvannak, segítenek egymásnak, beszélgetnek, kb mint egy továbbfejlesztett nagyon jó barátság. Ez pedig iszonyat jó dolog, nem időpazarlás. Te egyszerűen csak nem tudod még milyen egy igazi párkapcsolat...

2015. jún. 18. 13:23
 3/9 anonim válasza:
Egyetértek veled.meg nem értem a mai lányokat akik azt hiszik hogy ha 2kg smink van rajtuk és a városban mászkálnak attól ők menők.utána az egyik fél úgyis többet akar majd a csókolózásnál....amúgy fiú vagy lány vagy?? 14l
2015. jún. 18. 13:24
 4/9 anonim ***** válasza:
#1 nem olyan biztos az. :D biztos nem voltál még szerelmes, ugyanis ezt nem nagyon lehet irányítani
2015. jún. 18. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
3-as, Te meg féltékeny vagy. :D
2015. jún. 18. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Most magaddal vitatkozol 3-mas,aki 4-es,meg már 5-ös is? :D
2015. jún. 18. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Sok itt a 73%-os. #5 voltam. :D
2015. jún. 18. 13:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Biztosan sokan gondolkodnak még így.

Amikor én voltam iskolás, akkor a plátói szerelem volt a jellemző a korosztályunkban, nem sokaknak volt igazi kapcsolata. Most meg majdnem minden általános iskolás már túl van több "kapcsolaton" is.

Egy 15 éves is lehet szerelmes, lehet kapcsolata. De nem kötelező. És főleg ne azért gondolja valaki magát menőnek, mert már x kapcsolata volt.

2015. jún. 18. 13:35
 9/9 anonim ***** válasza:

Én leginkább azzal nem értek egyet,amikor az ennyi idősek(köztük én is) azt hangoztatják mennyire nagyon szerelmesek. Szerelem szerintem tényleg csak felnőtt korban alakulhat ki,amikor már teljesen érett az ember. Az nem igaz,hogy időpazarlás csak szimplán a korosztályomnál szerintem nem elég komoly és igazi szerelemről van szó.

És mondhatjátok,hogy mert még nem tapasztaltam,de volt már "barátom" mindössze pár hónapig tartott és boldog voltam,de az igazi szerelem az nem ilyen.

2015. jún. 18. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!